Sari la conținut
WopsS

Actualizări şi informaţii în urma schimbării serverului

Postări Recomandate

Salut,

După cum am spus joi, ieri a avut loc mutarea site-ului www.sa-mp.ro pe alt server. Din păcate mutarea a durat mai mult decât mă aşteptăm şi asta a dus la închiderea forumului mai mult timp decât era planificat.

 

Joi am zis că o să începem să facem modificări, aşa că am zis să mutăm framework-ul IPS pe domeniul principal şi să renunţăm la sub-domeniul forum.sa-mp.ro. Momentan lipsesc unele chestii cum ar fi pagină de acasă cum era în trecut sau pagină de descărcări, chiar şi lista de servere lipseşte, dar o să încercăm să le facem pe toate la loc cum erau înainte şi chiar mai bine :).

Totodată această alegere o am rescris codul de la tema noastră pe alb (am modificat mici chestii şi la partea vizuală) şi am adăugat şi o tema pe negru.

Pe lângă acestea, dorim să va spunem că o să facem şi optimizări pe partea de server pentru o navigare mai bună pe site-ul nostru, aşa că o să mai existe mici întreruperi când accesaţi site-ul.

 

Sperăm să va placă aceste mici actualizări pe care le-am făcut şi aşteptăm sugestiile si feedback-ul vostru.

 

Echipa San Andreas Multiplayer România.

  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×

Informații Importante

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Pentru mai multe detalii, vezi Termeni de Utilizare și Politică Intimitate.