Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Imi place propozitia "Se ancarca", check the photo.

ai omis "navem forum"

Posted

:)) nu mai spun :)) lol, are o gramada de erori, varza.. nu mai dau nota :)) + ca nu sti limba romana ! Nu se ancarca :)) se incarca..

Posted

Am facut acelasi script ....la inceput :P

Apropo nu ii suport pe cei care zic : l-ai luat de pe sa-mp.com sau de nu stiu unde .

Sunteti invidiosi ca voi nu puteti face ! Andr3yutzu zimi ce mare script ai facut tu de comentezi asa.....

A si apropo nu stiu ce legatura are indentitatea lui Mercenar cu topic-ul asta.dar va spun ca mercenar nu e nicusor ( prietenii mei total diferiti ) ...

Invata limba romana ...asa te-a invatat invatatoarea ta sa scrii...sa-ti fie rusine :)) o sa ii arat si iti pune insuficient

Posted

Inainte de a posta poti sa te uiti la data topicului ? :

May 16, 2010

Gata, termina Andr3yutzu, a prins ideea xD, nu mai face posturi pe tema asta.

3.50/5, grea romana asta, grea.

• 1 month later...
Guest PlayON
Posted

Imi place modul . numai cum intra lumea pe el si citeste " se ancarca" isi dau seama ca esti cel mai tare scripter

Ce ma?...
Posted

Ce ma?...

:)))) asta nam vazuto:))) daca ai stii ce face zh3r0 , el ar fi bunicu lu einestein

u78ch.jpg

CHECK MY CHANNEL!

http://www.youtube.com/user/amysoica

Guest PlayON
Posted

Ruben" post="62273" timestamp="1300906370"]

In chat la el in poza scrie "Se ancarca.." xD

Aaah, romana asta...

• 3 weeks later...
Posted

acesta cu reguli pe server eu lam postat acum cateva saptamani.....esti sigur ca tu lai facut??

lol, te bagi si tu in seama. tu cred ca nici nu esti in stare sa deschizi un server. si ma rog unde ai postat-o?? lasa vrajeala :))

Romania StunTageS-> 193.84.64.165:7777

• 2 weeks later...