Jump to content
  • 0

PROBLEMA MARE LA xStreamer :((

Question

Posted

Buna,am facut ca in acest tutorial http://forum.sa-mp.ro/index.php?topic=3611.0

Si cand deskis consola rcon , nu e nimic rau ,dar cand se conecteaza cnv la sv da don't sent la sa-mp server(la consola):| si apoi daca scot din server CFG fs-u xStreamo (acolo am obiectele)

nu mai da don't sent si e totul ok ,din ce cauza sa fie va arat cum am facut

IN SERVER.cfg este asa:

echo Executing Server Config...

lanmode 0

rcon_password ********

maxplayers 100

port 7777

hostname {**RO**}*************{**RO**}

gamemode0 RO2 1

filterscripts  Xstreamo xStreamer Case  animati Drift paint ladmin4v2 bmenu spawner

announce 1

query 1

weburl www.****???.ro

anticheat 0

plugins irc SDK xStreamer

password ***

IN folderul plugins e asa :

xstreamercenuebine.png

in folderul filtrescripts e asa:

folderfiltrescriptxstre.png

Uploaded with ImageShack.us

in xStreamo ( unde am pus obiectele e asa SA FITI ATENTI AICI

createstreamerpawno.png

si in consola arata asa:

consolaxstreamer.png

Sper sa gasesc o cale

multumesc mult pt ajutor :-\ ;D

qdbjz10.png

8 answers to this question

Recommended Posts

Posted

cel care hosteaza serverul persoana/sau firma trebuie sa aibe instalat pe pc Microsoft NetFramework

Pe care il poti lua de aici:

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=en

Dupa ce il instalezi da un restart la pc si incearca iar

daca tot nu merge inseamna ca l-ai configurat gresit

apropo pune xStreamer primul in server.cfg la plugins

adica ceva de genu

plugins xStreamer irc SDK

Posted

EDIT: si... am net frame work instalat pe pc..dar nu stiu sigur ce versiune e ....::)

Trebuie o versiune anume???

Sau orice net framework?::)

convertesc pt xStreamo ,cu http://gtamap.delux-host.com/converter

???

adica sa arate asa :?

CreateStreamedObject(3528, 404.627, 2478.404, 26.212, 0.0, 0.0, -270.000, 500);  ?

qdbjz10.png

Posted

Serverul il am in pc,la mn eu il tin deskis :P ::)

Si ,da o sa incerc asa...

EDIT: si... am net frame work instalat pe pc..dar nu stiu sigur ce versiune e ....::)

Trebuie o versiune anume???

Sau orice net framework?::)

trebuie sa ai .net framework 3.5, si obiectele le pui cu

convertesc pt xStreamo ,cu http://gtamap.delux-host.com/converter

???

adica sa arate asa :?

CreateStreamedObject(3528, 404.627, 2478.404, 26.212, 0.0, 0.0, -270.000, 500);  ?

si ca sa apara obiectele in joc schimbi , 500); cu , 0); care este virtual world-ul

Posted

mda....ms pt sfaturi dar... imi da eroare la net framework 3.5 , si la chestia aia pusa la tutorial (Service pack) spunand ca deja am service pack 3 si nu mai am nevoie de el :D

si la net frameworK;:

imi da eroare cand incepe sa se incarce liniile verzi (se incarca foarte repede ,ce nu e normal) apoi imi da eroare fara sami zica nici un text decat :

ERORR sau cam asa ceva :'( :'(

qdbjz10.png

Posted

da,acuma am dat sa se instaleze net frame work (si acuma pare sa se instaleze mai... NORMAL)

Si ala " Windous Instaler , ce e? service pack???

ca si la ala da eroare ( daca e service pack 3 ,sa stiti CA IL AM INSTALAT DEJA) :D

dar sper ca ati inteles ca:

cu streamerul pus la linia plugins xStreamer , cand se conecteaza cineva (kiar si eo) , se inkide serverul dadand eroare acea "DON'T SENT cu inconvenience bla bla ...:)

si apoi daca scot pluginul xstreamer ,din server cfg , nu imi mai da erori :) e din cauza pluginului ,a mai patit cineva la fel ca mine??? adica sa i se inkide consola?? cu streamer??:D

scuzati daca nu mam exprimat prea bine :)

si inca ceva ... Punctele astea de la respect de pe forum le da forumul singur,sau le dau adminiii???

EDIT : EROARE LA INSTALARE SI LA NET FRM SI LA "WINDOWS INSTALER"

da...ce streamere FOARTE bune mai stiti ,care sa nu faca sv cu lag ...fara sa dispara altele si sa apara altle >??? care este cel mai bun dupa xStreamer?

qdbjz10.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.