Jump to content
  • 0

Salut


bLaStEr

Question

Buna seara,am un server de samp hostat de zeroping si de la o vreme am probleme cu hackerii ca tot imi dau flood si imi cade serverul,as dori daca se poate un anti flood sau ceva care sa rezolve problema asta ca deja o inceput sa imi cada serverul foarte des datorita hackerilor.Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

14 answers to this question

Recommended Posts

Titlul topicului nu este bun + nu se posteaza asa ceva aici.

Cauta Flood Control pe .com.

0.3d nu este prea securizat, multi se plang de asta (printre care si eu).

Uita-te in server_log sau in gamepanel in console si posteaza ce-ti apare dupa ce pica serverul.

www.youtube.com/thebwgg

Link to comment
Share on other sites

Sau poate iti intra boti pe server si acei poti iti face un lag insuportabil incat serverul/hostul ii obligat sa se inchida/sa il inchida.

Foloseste un sistem anti bot si ping limiter :S

Nustiu ce sa zic xD o fi si din cauza ca 0.3d are securitate mult mai scazuta decat 0.3c, dar o sa apara 0.3e oficial si o sa fim protejati dinou =D


F*ck everybody who want and who try to judge me for who I am, b*star*s !

 

 

Link to comment
Share on other sites

Salut din nou,deci pe server am anti boots atack dar intra hackerul lasa mesajul cu serverul lui pe /n si mi se inchide serverul,i-am dat ban de atatea ori dar are ip routabil si nu am ce sa fac,daca puteti va rog sa-mi dati si mie un anti flood , nu prea le am cu engleza de aia nu am cerut pe **.com,va rog frumos daca se poate un anti flood sa imi dati

Link to comment
Share on other sites

deci cred ca iam dat ban de cel putin 20 de ori!!!are ip routabil si nu am ce sa ii fac :undecided:am fost 42 on pe server si intra si zice pe /w Server down nu aveti scripter asa bun ca mine papa,chiar nu imi poate da nimeni nici un sfat?rconul nu il stie!! :cry:

Link to comment
Share on other sites

Bun deci cred ca am gasit problema!este o anumita comanda care iti da acces la rcon dar eu nu o stiu :((,spun asta deoarece am descoperit o comanda care te face admin 1339 automat cand o scri,stie cineva care ar putea fi comanda?! ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.