Jump to content

bLaStEr

Membru
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

    Never

bLaStEr's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. bLaStEr

    Salut

    Bun deci cred ca am gasit problema!este o anumita comanda care iti da acces la rcon dar eu nu o stiu (,spun asta deoarece am descoperit o comanda care te face admin 1339 automat cand o scri,stie cineva care ar putea fi comanda?! ;)
  2. bLaStEr

    Salut

    deageaba le dau ban ca is mai multi (va rog mai dati-mi sfaturi ca iar mi-au oprit serveru cand eram 37 on :undecided:
  3. bLaStEr

    Salut

    deci cred ca iam dat ban de cel putin 20 de ori!!!are ip routabil si nu am ce sa ii fac :undecided:am fost 42 on pe server si intra si zice pe /w Server down nu aveti scripter asa bun ca mine papa,chiar nu imi poate da nimeni nici un sfat?rconul nu il stie!! :cry:
  4. bLaStEr

    Salut

    Salut,am vorbit cu cei de la zeroping si mi-au spus ca nu hostul lor este de vina ci ca eu am o problema in GM si de aia tot imi cade :embarrassed: stie cineva ce ar putea sa aiba?
  5. bLaStEr

    Salut

    Salut din nou,deci pe server am anti boots atack dar intra hackerul lasa mesajul cu serverul lui pe /n si mi se inchide serverul,i-am dat ban de atatea ori dar are ip routabil si nu am ce sa fac,daca puteti va rog sa-mi dati si mie un anti flood , nu prea le am cu engleza de aia nu am cerut pe **.com,va rog frumos daca se poate un anti flood sa imi dati
  6. bLaStEr

    Salut

    Buna seara,am un server de samp hostat de zeroping si de la o vreme am probleme cu hackerii ca tot imi dau flood si imi cade serverul,as dori daca se poate un anti flood sau ceva care sa rezolve problema asta ca deja o inceput sa imi cada serverul foarte des datorita hackerilor.Multumesc!
  7. am sters gta san andreas user filles si tot asa,nu am moduri bagate,am reinstalat gta san andreas si tot asa......
  8. Salut,am o problema cu gta san andreas si sa-mp,deci eu cand intru de ex pe san andreas cand sa imi apara meniul imi iese din joc imediat...asa mi se intampla si cand vreau sa intru cu samp.Ma poate ajuta cineva?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.