Jump to content

Recommended Posts

Posted

Insfarsit am terminat si eu primul meu FS pentru VIP.

Comenzi VIP ==> Premium Member : /vheal /vbike /vehfix /vehcolor

==> Silver Member : /myskins /myweather /mytime /vcar /vjetpack /vamor + comenzile lvl 1.

==> Gold Member : /vheli /vnos /mycolor + comenzile lvl 2 si 1.

Este 100% facut de mine.

Download v0.2 :

[download]http://solidfiles.com/d/8c0a24a69f/[/download]

Ce contine : El contine un sistem de 3 levele VIP ==> Premium Member

==> Silver Member

==> Gold Member

Astept pareri.

P.S. Este primul meu FS.

Acest FS este creat 100% de Speaker22.

Posted

Mdea.. toti vor zice k fac post-hunt, dar sal anunt, poate na citit reuglile :shocked: nu posta unul dupa altul in mia putin de 24h

9zZndmN.png
Posted

Nu e fs tau e fs de la DKR downoadati toti DKR si o sa vedeti ce asemanare sunt intre ele(ma refer la comenzi)AI DAT COPI/PASTE

Pe sistemu de la dkr toate comenzile incep cu v asa si la el pe dkr rankurile sunt luate dupa silver/gold etc asa si la el

0/5

Massari e curva mea

Posted

Rimmon, fiecare comanda incepe cu v=>vip, iar multe vip system ca rank gold/silver....etc asa ca..taci fara suparare

9zZndmN.png
Posted

:.." post="114832" timestamp="1331235540"]

Rimmon, fiecare comanda incepe cu v=>vip

Nu ineaparat dar uitet in vip sistemu de la dkr sa comenzile sunt identice

Massari e curva mea

Posted

Nu ineaparat dar uitet in vip sistemu de la dkr sa comenzile sunt identice

Da poate comenzile sint indentice da nu e de la dkr luat ca eu lam facut si mam uitat nui la fel e dupa alt script luat

Dar e bn 4.9(5)

Posted

Multumesc :X

Nu mai zice multumesc dupa fiecare post.

1. Trebuia sa folosesti Y_INI, nu dini, este incet.

2. Unde vezi tu ZCMD ? Ala este DCMD.

3.

SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFFFF, "^^NickName-ul tau a fost recolorat... {vRed}red^^");
si asa si la celelalte ... n-ai schimbat culoarea dintre { si }, cred ca le-ai luat de undeva. 4. IsValidSkin ... doar 75 mai este invalid, restu de la 0 la 299 sunt valide. 5. CarSpawner, vplane, vcar, etc. luate din LuxAdmin sau ladmin. 6. Nu folosi mereu
if(dini_Int(PFile(playerid),"VipMember")>=2)
, face putin lag, cand se conecteaza salveaza ce VIP are intr-o variabila, iar apoi foloseste-o gen
if( VIP[ playerid ] >= 2 )

2/5

• 2 weeks later...
Posted

am vast acest FS si pe samp.com da putine comenzii

Ai inviat ? Si ai inceput a posta prin toate topicurile . Vezi ca vei fi pedepsit cu warn, dupa care vei lua mute si pina la sfirsit ajungi si  la Ban

i_gerb.gif
  • 3 weeks later...