ByAlex Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Salutari , cateva buguri sunt hq mafia albaneza etc , dar spune-mi si mie cum fac ca masinile / motoarele personale sa ramana incuiate in /carinfo /motoinfo arata ''Locked[yes]" dar cum se face ca poti intra / urca in masina / motor ? Spune-mi si mie rezolvarea doar la asta cu masinile / motoarele la comanda /lock. Astept raspuns mersi !
baily Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Salutari , cateva buguri sunt hq mafia albaneza etc , dar spune-mi si mie cum fac ca masinile / motoarele personale sa ramana incuiate in /carinfo /motoinfo arata ''Locked[yes]" dar cum se face ca poti intra / urca in masina / motor ? Spune-mi si mie rezolvarea doar la asta cu masinile / motoarele la comanda /lock. Astept raspuns mersi !Pai ai comenzile /lock moto , /lock car , /lock rent , daca este bug te rog sa semnalezi si voi rezolva in versiunea urmatoare..
ByAlex Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Pai ai comenzile /lock moto , /lock car , /lock rent , daca este bug te rog sa semnalezi si voi rezolva in versiunea urmatoare..Da stiu ca'i /lock moto bla bla bla , intra in joc dai /lock car iti apare ca este inchisa indeparteaza-te de ea sau intra intr-o casa si iesi si sa vezi ca poti intra in ea fara sa mai dai /lock ....
luqyan Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 frate nu pot cumpara licenta pe serverul asta .. deci plictisitor sa mergi doar cu bmx-ul
CokeJR. Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Dupa cum va-m spus este un server spart de buguri , si baily Vrei sa zici ca asta nu este After-zone loat de-pe google si modificat de tine ?
baily Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 frate nu pot cumpara licenta pe serverul asta .. deci plictisitor sa mergi doar cu bmx-ulPoti merge cu masina si fara licenta.
baily Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Da stiu ca'i /lock moto bla bla bla , intra in joc dai /lock car iti apare ca este inchisa indeparteaza-te de ea sau intra intr-o casa si iesi si sa vezi ca poti intra in ea fara sa mai dai /lock ....Voi rezolva in versiunea urmatoare.
DarkyTheAngel Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Baily , te rog , numai face 2x post ca sa iti ajunga gamemodul pe prima pagina. :huh:
yonutzz Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 da masinile personale de ce nu poti sa le cumperi?intra in ele ca si cum nu ar fi de vanzare, adica poti sa mergi cu ele fara sa le cumperi, nu apare nimic sa dai sa le cumperi.La rent merg bine dar sa le cumperi nu.. din ce cauza?
Th3EvillEye Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Fratilor nu mai faceti gm si le postati free VOI NU VEDETI CA NU APRECIAZA NIMENI LUMEA SAMPULUI ESTE PLINA DE COPII!! un gm costa 10 E ;)
CokeJR. Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 mah chiar nu inteleg dece lasati topicul asta deschis e un gf-edit , iar mie mi-ati inchis topicul si gm-ul era editat in proportie de 95% , uitativa sa vedeti .
extazy93 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 am gasit si eu gmu asta pe net si avea troianu dak si gmu asta il are mai bine nu ms
Wh1tePoint Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Un scripter bun si un gamemode mai bun,Goodjob.
[RMD]MaTriX Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 am gasit si eu gmu asta pe net si avea troianu dak si gmu asta il are mai bine nu msNu toate au Virus. Si ce tii grau sa il stergi?
Recommended Posts