Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutari , cateva buguri sunt hq mafia albaneza etc , dar spune-mi si mie cum fac ca masinile / motoarele personale sa ramana incuiate in /carinfo /motoinfo arata ''Locked[yes]" dar cum se face ca poti intra / urca in masina / motor ? Spune-mi si mie rezolvarea doar la asta cu masinile / motoarele la comanda /lock. Astept raspuns mersi !

Posted

Salutari , cateva buguri sunt hq mafia albaneza etc , dar spune-mi si mie cum fac ca masinile / motoarele personale sa ramana incuiate in /carinfo /motoinfo arata ''Locked[yes]" dar cum se face ca poti intra / urca in masina / motor ? Spune-mi si mie rezolvarea doar la asta cu masinile / motoarele la comanda /lock. Astept raspuns mersi !

Pai ai comenzile /lock moto , /lock car , /lock rent , daca este bug te rog sa semnalezi si voi rezolva in versiunea urmatoare..

Posted

Pai ai comenzile /lock moto , /lock car , /lock rent , daca este bug te rog sa semnalezi si voi rezolva in versiunea urmatoare..

Da stiu ca'i /lock moto bla bla bla , intra in joc dai /lock car iti apare ca este inchisa indeparteaza-te de ea sau intra intr-o casa si iesi si sa vezi ca poti intra in ea fara sa mai dai /lock ....

Posted

Dupa cum va-m spus este un server spart de buguri , si baily Vrei sa zici ca asta nu este After-zone loat de-pe google si modificat de tine ? 

Posted

frate nu pot cumpara licenta  pe serverul asta  .. deci plictisitor sa mergi doar cu bmx-ul

Poti merge cu masina si fara licenta.

Posted

Da stiu ca'i /lock moto bla bla bla , intra in joc dai /lock car iti apare ca este inchisa indeparteaza-te de ea sau intra intr-o casa si iesi si sa vezi ca poti intra in ea fara sa mai dai /lock ....

Voi rezolva in versiunea urmatoare.

Posted

da masinile personale de ce nu poti sa le cumperi?intra in ele ca si cum nu ar fi de vanzare, adica poti sa mergi cu ele fara sa le cumperi, nu apare nimic sa dai sa le cumperi.La rent merg bine dar sa le cumperi nu.. din ce cauza?

Posted

mah chiar nu inteleg dece lasati topicul  asta deschis e un gf-edit , iar mie mi-ati inchis topicul si gm-ul era editat in proportie de 95% , uitativa sa vedeti .