Mikes Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Salut.Am si eu o problema cu samp-ul cand intru in Samp ma joc 10,20 de min maxim chiar si 5 min si dupaia mi se blocheaza samp-ul ori mi se restarteaza pc-ul ori imi iese din el.Ma puteti ajuta va rog frumos?
TzAkS Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 reinstal la samp si gta)E o problema de la pc-ul tau..instaleaza gta fara moduri poate iti da eroarea cu don`t send dar pc-ul se blocheaza..Doar la sa-mp ai problema asta?
Mikes Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Da,Doar la San andreas(Cs-ul merge perfect ) Am reinstalat acum 10 min iarasi windowsul si format la tot si tot asa face :|
TzAkS Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Gta-ul are moduri in el?In single player la fel face?
DrYv3R Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Ai moduri in samp...iati link de la San Andreas bun.
LoW Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 1.Ori ai probleme la Windows/PC.2.Mod-urile pe Sa-Mp sau pe MTA poate sa iti aduca chestia aia care nimeni care a postat nu stie ca e CRASH.3.Daca ai reinstalat GTA, respectiv Sa-Mp si tot asa face ai o problema la Windows/PC. Fac Mape GRATIS! [email protected].La categoria "SHOWROOM" gasiti lucrarile mele!
Question
Mikes
Salut.Am si eu o problema cu samp-ul cand intru in Samp ma joc 10,20 de min maxim chiar si 5 min si dupaia mi se blocheaza samp-ul ori mi se restarteaza pc-ul ori imi iese din el.Ma puteti ajuta va rog frumos?
6 answers to this question
Recommended Posts