Otiy Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Cum fac ca gm si pluginurile si toate sa fie compatibile cu 0.3d?
yonutzz Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Schimba-ti pawno/include al tau cu cel din 0.3d, ia ce e in acel folder din 0.3d si muta la tine.Pune-ti samp-server, announce, samp-npc din 0.3d server in al tau.Compileaza toate scripturile tale.Gata, trebuie sa iti mearga
Otiy Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Da dar gm cum il fac sa mearga pt 0.3d? Si tot ce e in include sterg si bag ce e in 0.3d?
TzAkS Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Descarci de pe www.sa-mp.com serverul 0.3d,pui gamemode-ul,filescripturile,plugins in serverul pe care l-ai descarcat,intrii in pawno din samp 0.3d,dai open,alegi gm tau(il alegi pe cel din serveru` 0.3d),compilezi,daca iti zice ca nu poate citii dintr-un anume fisier,te duci unde aveai serverul in pawno/include si iei acel fisier si il pui in pawno din 0.3d..si cam atat
xxSPEEDYxx Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 1. Downloadezi SA-MP 0.3d R2 de pe www.sa-mp.com/download.php2. Copiezi pawno/include cele ce sunt acolo si dai paste in SERVERUL TAU/pawno/includes3. Dupa aceea copiezi: announce, samp-npc si samp-server si dai paste unde ai serverul tau!4. Compilezi TOT GM + FS-uri inca o data si done!;) Fara reclama in semnatura!
IcE. Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Titlu.Tea raspunde xxSPEEDYxx. Stiu si eu ... branza e pe bani, dar eu tot ma joc pe gratis!
Question
Otiy
Cum fac ca gm si pluginurile si toate sa fie compatibile cu 0.3d?
5 answers to this question
Recommended Posts