AlexVs Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 1. Cand intru intr-un pickup de ala info , (1239) imi apare House:Type /enter to get in sau ceva de genu . Si nu merge sa intri2. Nu merge ShowPlayerMarkers(2);3. Si nu merg colorile pentru playeri4. Si nu merge /startwar pt gangurile :VLA,Ballas,Mafia - LSV,Grove,Triads5. La rent cand dai /exit nu merge . trebuie sa dai /rentcar si dupa sa iesi
TzAkS Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 2. Nu merge ShowPlayerMarkers(2); Nu exista asa ceva,e doar ShowPlayerMarkers(0); ShowPlayerMarkers(1);3. Si nu merg colorile pentru playeri Nu stiu ce culori vrei sa zici.Si la celalalte trebuie sa verifici comenziile.
AlexVs Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 3. Nu m-am exprimat eu bine. Nu merge sa arate culori la membri de factiune . gen : VLA- Membru sa il arate albastru deschis . etc ...2. Nici cu ShowPlayerMarkers(1); nu merge am incercat La restu ...
TzAkS Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Cauta [pawn]public SetPlayerToTeamColor(playerid)[/pawn]Daca nu ai cauta ceva in genu asta [pawn]SetPlayerColor(playerid,[/pawn]Si acolo pui[pawn]if(PlayerInfo[playerid][pMember] == 1) { SetPlayerColor(playerid, Culoare//aici pui culoarea care o vrei); }[/pawn]Faci asa pentru toate factiunilePui [pawn][pMember] == 1)[/pawn]Si [pawn][pLeader] == 1)[/pawn]
AlexVs Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Cred ca am reusit ca nu a dat nici o eroare verific maine , dapoi acu cum fac o comanda :/fa - Faction Alliance = Adica sa poata vorbi Ballas-VLA-si TheMafia , adica in loc de /f care vede doar acea fact , /fa sa vada doar Ballas TM si VLA si TT, GROVE SI LSV
PawnFox Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Probleme GodFather/fa - Faction Alliance = Adica sa poata vorbi Ballas-VLA-si TheMafia , adica in loc de /f care vede doar acea fact , /fa sa vada doar Ballas TM si VLA si TT, GROVE SI LSV Cauta la OnPlayerText 94.23.120.101:7778
AlexVs Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Ce sa caut ?? )Apr tzaks nu merge ala . in plus cand dau /login parola imi da unknown command
hopingsteam Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Am rezolvat eu pentru tine la ShowPlayerMarkers !Deci cauta unde ai [pawn]ShowPlayerMarkers(2);[/pawn] si sterge-l !Apoi cauta unde ai [pawn]public OnGameModeInit(){[/pawn]Si pune dedesupt de elShowPlayerMarkers(numar);numar:0 - DEZACTIVAT1 - ACTIVAT2 - ACTIVAT, dar vezi doar pe cei din apropierea ta !
danii14 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 1. => Nu este nicio comanda care sa o execute pickup-ul.4. => Nu este bagat FS-ul ori comanda in GM nu este pusa bine.Atat te pot ajuta eu. Te-am ajutat ? Dami un +1 si suntem chit !
Question
AlexVs
1. Cand intru intr-un pickup de ala info , (1239) imi apare House:Type /enter to get in sau ceva de genu . Si nu merge sa intri
2. Nu merge ShowPlayerMarkers(2);
3. Si nu merg colorile pentru playeri
4. Si nu merge /startwar pt gangurile :
VLA,Ballas,Mafia - LSV,Grove,Triads
5. La rent cand dai /exit nu merge . trebuie sa dai /rentcar si dupa sa iesi
9 answers to this question
Recommended Posts