Jump to content
  • 0

O problema cu remove....


carol_98

Question

Am o problema deci am luat un program cu care pot sa scot/sterg casele/blocurile/obiectele dupa ce am terminat al luat alea RemoveBuildingForPlayer cu id si coordonatele asa ca leam adaugat la OnPlayerConnect si mia dat cateva erori ca nu se inteleg niste obiecte asa ca a trebuit sa pun la new  new modelid new fRadio (parca)  new RemoveBuildingPlayerForPlayer si new playerid am scapat de cateva erori apoi am pus si forward RemoveBuildingForPlayer(playerid, modelid); si mia mers dar mia dat vreo 300 de warnings am pornit serverul am intrat in el si nu puteam sa ma contectez adica nu imi aparea sa bag parola in dialog Va rog mult de tot daca puteti sami dat un tutorial sau sami spuneti unde trebuie sa le adaug exact alea Remove si ce mai trebuie ca sa mearga

Va rog nu stergeti topicul !!

Link to comment
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

Zine si noua programul...

Ce program ? Daca nu stii, taci !

Variante:

RECOMANDATA: 1. N-ai bagat includele din Pawno 0.3d in locul a alor tale. ( sigur e asta e, le-oi fi bagat tu, dar nu in pawno pe care il folosesti ) Deci trebuie sa stii ce pawno folosesti.

2. Sterge-ti toate fisierele pawno din PC si lasa-l doar pe cel cu 0.3d

3. Deschide pawno din 0.3d, apasa File > Open, deschide fisierul cu asta si da compile ( fara forward RemoveBuildingForPlayer, new playerid si celelalte porcarii care ai zis ca le-ai bagat ).

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.