Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, acesta este primul meu FilterScript deci sa incepem prezentarea.

Ce este ?

Este un interior de politie facut de mine , cu obiecte puse in MTA si 2 usi facute de mine.

Poze:

-->Prima UsaUsapoza7.th.png

-->A doua usaUsapoza1o.th.png

poza2d.th.png

-->Biroul SheriffuluiSheriffuluipoza3b.th.png

-->Vestiarul Politieipoza4m.th.png

-->Subsoulul , intrarea in garaj si Jailul.poza5d.th.png

poza6b.th.png

Am lucrat cam 2 ore la acest FilterScript.

Download:http://www.mediafire.com/?0r33xgxa8dq23r0

Nu este mare lucru dar este primul meu FS si Pe viitor voi reveni cu alte FS-uri mai elaborate si mai mari. Astept comentarii. :)

Posted

E simplu de facut , dar e bine .

4/5 pentru ca e prima ta mapa , sa faci mai mult

communitylogosml.png

94.23.120.101:7778

Posted

Destul de buna dar. Cu mici detali esuate.

1.Aia e usa, din imaginea a 3-ea jos , nu asa ar trebui sa arate.

2.Ce cauta birou ala acolo?

3.Trebuia sa lasi un spatiu mic unde ai pus geamurile.

Stiu si eu ... branza e pe bani, dar eu tot ma joc pe gratis!

Posted

Eu nu inteleg, cica e facut de el dar eu l-am vazut si pe sa-mp.com si cel care a pus scriptul nu era roman. Ia sa cautati si voi .. si imaginile sunt la fel ca alea de pe sa-mp.com

Vot: 0/5

De ce nu recunosti si poti spune ca nu e facut de tine si ca l-ai luat de pe sa-mp.com sau din alta parte?

Nu ca acum am ceva cu tine si m-am bagat peste topicul tau dar sa fim corecti.

Posted

Sti ceva , dute si dati foc si nu mai intra pe sa-mp.ro ca esti praf, dute cauta-l pe sa-mp.com si dami linku sa-l vad, vi sa ma critici tu cu 3 posturi ca am furat FS-ul ?

Posted

Nu te critic dar am vazut unu, cu acelasi interior pe sa-mp.com ..

Posted

Ce default ? Eu am facut acest Script pentru ca nu am gasit altul nici pe sa-mp.com nici pe sa-mp.ro , de gaseam deja facut fi sigur ca alegeam alta idee .

Ia dami tu linkul de unde "am copiat" FS-ul

Posted

Uite http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=167754&highlight=LSPD

Posted

In primul rand se vede pentru ca ai postat doar pentru un post in plus , la primul tau post ai zis ca dsi pozele sunt la fel ca ale mele: TEAPA linkul tau are un Video ;) dupa ce ti-am zis sa postezi linku ai cautat si tu un interior, in Al doilea rand portile mele se inchid automat , iar mapa nu este deloc la fel.

Posted

Eeeh, nu mai tineam minte ca l-am vazut acum 3 luni. Si pe mine nu ma intereseaza sa fac posturi. Chiar as vrea ca acolo sa nu se adune niciun post si sa-mi arate tot timpul 0 dar mnah, ce sa faci daca tu te uiti dupa posturi. In fine oricum sunt la fel asa ca nu mai ai ce sa zici ... Eu am vazut imaginile tale si video si seamana. Nah bafta