[.E.m.O.]K1DDU Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 AM FACUT AICI ACEST SUBIECT IN ACEASTA SECTIUNE PENTRU CA LA SECTIUNEA Salonul Scripturilor NU POT FACE SUBIECTE IMI ARATA DOAR BUTOANELE "NOTIFY" SI "MARK READ" SI ROG FRUMOS UN MODERATOR SA MUTE SUBIECTUL ACOLO MULTUMESC.Hi ^^Am facut un TextDraw, pentru voi toti:DSunt incepator.... Si sper sa va placaDaca doriti puteti schimba voi cuvintele eu am pus acele cuvinte pentru ca nu sti-am ce sa pun xDMai jos veti gasi o imagine si butonul de download!DOWNLOAD:http://solidfiles.com/d/53344/(AM VAZUT ACEL SUBIECT CREAT DE VIOREL, IN CARE ZICE CA FISIERELE SE VOR UPLOADA PE FORUM, DAR EU NU IL POT UPLOADA NU MA LASA SI ASA AM PUS LINK xD) F*ck everybody who want and who try to judge me for who I am, b*star*s ! Follow me on: Facebook.com TSU.co Twitter.com Instagram.com Youtube.com Google+
heker Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 textdrawn-ul este frumos, dar ce cauta la tutoriale ? Move la salonul scripturilor :D
NeKeRm@N Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 foarte frumos 5/5 dar pacat ca sa impus regula sa fie acceptat fs, gm, map de moderator sau administrator cred ca se va da peste cap tot...
xxSPEEDYxx Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 E cu zamaroth fct nu ? cu ce alt ceva? )@Kira frumos fs-ul:)) bravo!imi place... EDIT:NeKeRm@N ai dreptate:))...mam incurcat ca era la sectiunea tutorialelor si imi era din reflex sa spun aia:)) Fara reclama in semnatura!
NeKeRm@N Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 @Kira frumos tutorialul bravo!imi place... nici macar nu te uiti la ce a postat kira.. nu este un tutorial este un fs :cool:postezi cam aiurea :|
IstuntmanI Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Voi trebuie sa va luati niste ochelari sa vedeti topicurile sticky: http://www.sa-mp.ro/forum/index.php/topic,14137.0.htmlTopic mutat.
[.E.m.O.]K1DDU Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Va multumesc pentru comenturi Aaa si aia care zic ca nu am postat unde trebuie si ca de ce am pus link de download :| cititi tot ce scrie cu Italic F*ck everybody who want and who try to judge me for who I am, b*star*s ! Follow me on: Facebook.com TSU.co Twitter.com Instagram.com Youtube.com Google+
XpLoD Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 WOOOOOOOOOOOOOW CE SMECHEEEEEEEEER :O <-- ( FAIL ) | 5/5 |
Ekso Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Frumos 5/5 :D [glow=green,2,300]193.84.64.165:7777[/glow] [glow=blue,2,300]Romania[/glow] [glow=yellow,2,300]StunT[/glow][glow=red,2,300]ageS[/glow] 0.3a
WanTeD Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Cine siar pune asta:))?Serveru OFFICIAL daca ar mai fii!4/5
SpeedON Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Frumos, cred ca o sa ti-l folosesc. 10/10 Langa vale, intr-un mic bordeiUnde curge-nvale supa cu mujdei....
[.E.m.O.]K1DDU Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Cine siar pune asta:))?Serveru OFFICIAL daca ar mai fii!4/5Mmm, daca tot sa dus in fata cest Subiect :|Am spus, ca se poate schimba cuvintele:PNu aveam nici o idee ce sa pun, ca daca nu faceam reclama "cica" Asa ca il poate lua oricine si sa schimbe cuvintele xD F*ck everybody who want and who try to judge me for who I am, b*star*s ! Follow me on: Facebook.com TSU.co Twitter.com Instagram.com Youtube.com Google+
Recommended Posts