xxSPEEDYxx Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Simple Signaling System v2.0Despre:Acesta este un system foarte simplu de semnalizare pe Q(stanga) + E(dreapta) cand esti intr-un vehiculSystem-ul a fost cerut Aici de catre LosTSouLCand semnalizezi vor aparea doua ClientMessaj-uri care vor arata cine a semnalizat si in ce parte a semnalizat, exact cum a aratat LosTSouL in imaginiChangeLog v2.0:Am pus si Anti-Spam System ca sa un semnalizati in exces...dupa ce ai semnalizat o data vei putea semnaliza inca o data dupa 5 secunde (Se pot schimba secundele din #define ANTISIGSPAM_TIME 5)Am mai pus cateva culori in ClientMessages ca sa arate mai frumos.Poza v1.0:http://imageshack.us/photo/my-images/832/signalingv10.png/Poza v2.0:http://imageshack.us/photo/my-images/52/signalingv20.png/Download v1.0:http://pastebin.com/3ZFxWYu9Download v2.0(recomandat):http://pastebin.com/G9ikGqquSper sa va placa...End Of Scritpt!:D Fara reclama in semnatura!
Roach Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Foarte misto, dar cam mica Descrierea, merge ) 4/5 Underground-GFX
xxSPEEDYxx Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Foarte misto, dar cam mica Descrierea, merge ) 4/5e doar v1.0...)...mai am in plan sa fac ceva...si mai pun si poze mai tarziu cand imi reuseste sa le incarc pe imageshack:))EDIT:Rock...mersi de idee o sa o pun:D...mai vreau sa pun pt v2.0 anti-spam adik sa poate sa dea in continuu numai pe Q sau E si sa faca un spam..asta mai pun in v2.0 Fara reclama in semnatura!
Guest RockStar Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 e doar v1.0...Nu imi dau seama ce ai mai putea face mai mult de atat la un signal system.Idee:Cauta sunetul alarmei din joc si punel cand da semnal sa inceapa sa se auda ;)
IstuntmanI Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Holy shit:|]SPEED[| Productions Present:Renunta la faza asta.scmToAll, ce are daca scrii pe lung ?Daca are unu nervi si apasa numai Q si E ? Rezulta spamul ...4/5
Guest RockStar Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 stuntman-=!!" post="81460" timestamp="1309520461"]Holy shit:|]SPEED[| Productions Present:Renunta la faza asta.scmToAll, ce are daca scrii pe lung ?Daca are unu nervi si apasa numai Q si E ? Rezulta spamul ...De acord.Nu vad rostul in a le spune tuturor ca nu stiu cine semnalizeaza stanga sau dreapte..daca e in spatele lui cineva va vedea...Totusi daca inca vrei sa pastrezi acea chestie foloseste niste variabile pentru a impiedica spamul.
xxSPEEDYxx Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 da voi nu va uitati ca am dat acolo edit ca vreau sa fac in v2.0 anti-spam...)..5/5 , si da , renunta la "Speed Production present"...ms;)o sa renunt:D...dau edit akm...Ruben link=topic=13420.msg81467#msg81467 date=1309521015]oo foarte tare!! 5/5ms;) Fara reclama in semnatura!
LosTSouL Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Gg , dar mai bine luai imaginile ca sa nu se chinuie lumea sa dea click pan' acolo sa vada ce imagini am pus eu , dar uite le mut aici :
xxSPEEDYxx Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 asa e mai bine mda...)foarte buni speed 5/5ms;)...PS> maine bag v2.0 cu anti-spam:D Fara reclama in semnatura!
Eazy Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Bun si usor 4/5 Cumpar sistem de garaje , /pmProprietar Xerom Zone
irinel1996 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 E bun. Poate reusesc sa activez farurile. Like in the real life. Good idea. ;) Working on:-[FS]iTuning (With ALL components & Neons).-[FS]iRadar (Advanced Speed Cameras).
xxSPEEDYxx Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 si in sfarsit si v2.0...cu anit-spam :cool: ......dati commuri:D Fara reclama in semnatura!
IstuntmanI Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 si in sfarsit si v2.0...cu anit-spam :cool: ......dati commuri:DFrumos, bravo.
Andr3 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Asa , 5/5 , sper sa-ti mai vina si alte idei pentru fs asta
xxSPEEDYxx Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 misto dar v2 dar cam aprinsa culoarea aia rosie...ti-o pui tu cum vrei...:Dce culoare vrei:PAsa , 5/5 , sper sa-ti mai vina si alte idei pentru fs astanu mai am ce sa pun...)...asta-i tot...si asa am inceput sa fac un alt FS pe care il public cat de curand...EDIT: a si ms de nota:)).. Fara reclama in semnatura!
Recommended Posts