Jump to content

Question

Posted

La unele fs-uri cand le pun, merg. La altele cand le pun nu merg.

De exemplu /buyscore. Dau enter pe score 100 - 10000$ si nu imi da score. Sau la /hold, dau /hold, dau enter pe un obiect si nu mi-l da.

Mentionez: Am 13 fs-uri in server.cfg.

Cum rezolv ? Sa mearga fs-uriel care le pun ?

www.youtube.com/thebwgg

13 answers to this question

Recommended Posts

Posted

si noi ar trebuii sa iti ghicim tie liniile din filterscripturi? doh ce oameni , ori faceti pe retardatii ori chiar sunteti , la ce pana mea va ganditi cand postati? ca noi suntem magicieni si ghicim ce e gresit in fs-urile tale? :|

verifica daca ai totul in regula in acele fs-uri. + ca ce ai zis mai sus , sunt simple comenzi pe care pe poti adauga in gamemod direct.

Posted

Totul e in regula. Am compilat si nu da nicio problema. Daca pun doar comenzile in GM vor merge ?

@DreameR, daca pun tot ce e in FS in GM imi da erorrs/warns..

www.youtube.com/thebwgg

Posted

Fi atent, unul din FS-urile pe care le ai, se incurca foarte rau cu cele pe care tu le pui si nu iti merg.

De exemplu eu am 5 FS-uri acuma ca restu sunt in GM si am pus un Sistem de V.I.P. by Urlic (sau cum so numi autoru) si se incurca cu unul din cele 5 FS-uri adica cu Sistemul de Case, si totul se incurca si am scos acel Sistem de V.I.P. si totul mergea ca inainte, ai griji ca unele FS-uri se pot incurca cu alte FS-uri si daca sunt curate si nu au buguri sau warnuri ;).

Incearca sa le bagi in GM asa scapi de tot.

F*ck everybody who want and who try to judge me for who I am, b*star*s !

Posted

Nu stiu sa le bag in GM !

Daca pun tot ce e in FS in GM imi da errors/warns.... :undecided:

Verifica fiecare cod din FS cu cele din GM, si ma refer la callback-uri.

De exemplu:

In FS ai asa:

public OnFilterScriptInit()
{
    //codurile aici
    return 1;
}
In GM pui asa:
public OnGameModeInit()
{
    //codurile din FS
    //codurile din GM
    return 1;
}

Le verifici sa vezi daca se repeta sau nu. Ca sa le cauti, folosesti Ctrl+F in Pawno si scrii codul respectiv.

Pe scurt, cauti in GM tot ce-ti apare in FS, si ma refer la astea care incep cu public. Unele dintre ele se pot afla si in GM.

Cred ca ai inteles.

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Posted

Am pus asta in GM:

if (strcmp("/hold", cmdtext, true, 10) == 0)
	{
		ShowPlayerDialog(playerid,hold,DIALOG_STYLE_LIST,"Hold!","SantaHat               \nParrot               {00CCFF}ParrotMan               \nHippo               \nMotorcycleHelmet               \nCapBack                \nGlasses                \nSmokeFlare                \nSphere1                \nSphere2                \nSphere3                \nNext","Ok","Close");
		return 1;
	}
	return 1;
}

Am sters comanda si:

C:\Users\Bwggu\Desktop\RSG.pwn(907) : error 017: undefined symbol "IsValidSkin"

C:\Users\Bwggu\Desktop\RSG.pwn(3120) : error 017: undefined symbol "HealthToColor"

C:\Users\Bwggu\Desktop\RSG.pwn(3474) : error 079: inconsistent return types (array & non-array)

C:\Users\Bwggu\Desktop\RSG.pwn(3476) : error 079: inconsistent return types (array & non-array)

C:\Users\Bwggu\Desktop\RSG.pwn(3482) : error 079: inconsistent return types (array & non-array)

C:\Users\Bwggu\Desktop\RSG.pwn(3489) : error 079: inconsistent return types (array & non-array)

C:\Users\Bwggu\Desktop\RSG.pwn(3498) : error 079: inconsistent return types (array & non-array)

C:\Users\Bwggu\Desktop\RSG.pwn(3512) : error 079: inconsistent return types (array & non-array)

C:\Users\Bwggu\Desktop\RSG.pwn(3527) : error 079: inconsistent return types (array & non-array)

C:\Users\Bwggu\Desktop\RSG.pwn(3536) : error 079: inconsistent return types (array & non-array)

C:\Users\Bwggu\Desktop\RSG.pwn(3545) : error 079: inconsistent return types (array & non-array)

C:\Users\Bwggu\Desktop\RSG.pwn(3562) : error 079: inconsistent return types (array & non-array)

C:\Users\Bwggu\Desktop\RSG.pwn(3569) : error 079: inconsistent return types (array & non-array)

C:\Users\Bwggu\Desktop\RSG.pwn(3574) : error 079: inconsistent return types (array & non-array)

C:\Users\Bwggu\Desktop\RSG.pwn(3579) : error 079: inconsistent return types (array & non-array)

C:\Users\Bwggu\Desktop\RSG.pwn(3584) : error 079: inconsistent return types (array & non-array)

C:\Users\Bwggu\Desktop\RSG.pwn(3599) : error 079: inconsistent return types (array & non-array)

C:\Users\Bwggu\Desktop\RSG.pwn(3651) : error 079: inconsistent return types (array & non-array)

C:\Users\Bwggu\Desktop\RSG.pwn(3659) : error 079: inconsistent return types (array & non-array)

C:\Users\Bwggu\Desktop\RSG.pwn(3666) : error 079: inconsistent return types (array & non-array)

C:\Users\Bwggu\Desktop\RSG.pwn(3696) : error 079: inconsistent return types (array & non-array)

C:\Users\Bwggu\Desktop\RSG.pwn(3701) : error 079: inconsistent return types (array & non-array)

C:\Users\Bwggu\Desktop\RSG.pwn(3716) : error 079: inconsistent return types (array & non-array)

C:\Users\Bwggu\Desktop\RSG.pwn(3721) : error 079: inconsistent return types (array & non-array)

C:\Users\Bwggu\Desktop\RSG.pwn(3743) : error 079: inconsistent return types (array & non-array)

C:\Users\Bwggu\Desktop\RSG.pwn(3757) : error 079: inconsistent return types (array & non-array)

Daca las comanda, fara OnDialogResponse si fara #define sus in GM, nu imi da warn sau error. Si de cand am pus comanda asta, comanda /buyscore nu mai merge ! Inainte mergea.. Doar ca atunci cand dadeam sa cumpar score(dadeam enter pe 100 score) nu imi dadea score si nici bani nu-mi lua), dar totusi /buyscore mergea. Acum nu mai merge de cand am bagat asta ! Si nu inteleg ce sunt cu erorile alea !

www.youtube.com/thebwgg

Posted

Vezi la ultima comanda din GM. Dupa ea trebuie sa ai retur 0

if (strcmp("/hold", cmdtext, true, 10) == 0)
    {
    ShowPlayerDialog(playerid,hold,DIALOG_STYLE_LIST,"Hold!","SantaHat              \nParrot              {00CCFF}ParrotMan              \nHippo              \nMotorcycleHelmet              \nCapBack                \nGlasses                \nSmokeFlare                \nSphere1                \nSphere2                \nSphere3                \nNext","Ok","Close");
    return 1;
    }
    return 0;
}

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Posted

pentru aia IsInvalidSkin pune asta acolo unde ai stock-urile:

IsInvalidSkin(skinid)
{
    #define MAX_BAD_SKINS 22
    new InSkin[MAX_BAD_SKINS] = {
    0, 3, 4, 5, 6, 8, 42, 65, 74, 86,
    119, 149, 208,  273, 289};
    for (new i = 0; i < MAX_BAD_SKINS; i++) {
    if (skinid == InSkin[i]) return true;}
    return 0;
}

si acolo cand bagi la ondialogresponse dialgul hold incerca sa bagi acolo unde is responseurile si la celalate Dialog-uri tip LIST si dai copile

Fara reclama in semnatura!

Posted

Man ! Dar nu are legatura chestia cu "InvalidSkinId" :|

Daca nu scot /hold, nu imi da errors sau warns. Dar daca scot comanda, imi da warn-urile si erorile alea :angry:

Si toate errorile si warn-urile astea, nu imi dadeau inainte ! :|

Si /hold e cu

return 0;
}

la final cum a zis Vyorel..

Vreau sa scot comanda DE TOT ! Am scos-o si imi da warn-urile si erorile :angry: E prima oara cand patesc asa ceva .. :|

www.youtube.com/thebwgg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.