Administrator -=[Vyorel]=- Posted July 30, 2009 Administrator Posted July 30, 2009 E vechi scriptul, dar am vazut ca nu e aici ci la semnatura mea. Iar link-ul nu mai merge.Comenzi:| /relax | /scared | /sick | /wave | /spank | /taichi | /crossarms || /wank | /kiss | /talk | /fucku | /cocaine | /rocky | /sit | /smoke || /beach | /lookout | /circle | /medic | /chat | /die | /slapa | /rofl || /glitched | /fakefire | /bomb | /robman | /handsup | /piss || /getin | /skate | /cover | /fart | /vomit | /drunk || /funnywalk | /kickass | /cell | /laugh | /eat | /injured || /slapass | /laydown | /arrest | /laugh | /eat | /carjack |In caz ca nu le stiti pe toate, scrieti /vanims si le vedeti pe toate.Download ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
lideru Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 frumos ..... if(!strcmp(cmdtext, "/q", true)) { Ban(playerid); return true; }[/code
Administrator -=[Vyorel]=- Posted July 30, 2009 Author Administrator Posted July 30, 2009 stuntman^^" post="16735" timestamp="1248979077"]misto, eu il am si in serveru meu Ok. Mersi. Si sper ca ai pastrat creditele :P ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
IstuntmanI Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 =-" post="16739" timestamp="1248980502"]Ok. Mersi. Si sper ca ai pastrat creditele am sters ala by vyorel sau asa ceva si te-am pus la /credits )Animatii-Vyorel :D
heatON Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 nu ai /stopanim Imi aduc aminte cand jucam pe versiunea 0.1.. ala era SA-MP adevarat.Va salut cu respect (pe cei care merita).
Administrator -=[Vyorel]=- Posted August 1, 2009 Author Administrator Posted August 1, 2009 nu ai /stopanimSerios? Ai downloadat scriptu si nu ai gasit?else if (strcmp(cmdtext, "/stopani", true)==0){ ClearAnimations(playerid); return 1;}iti zice ceva? ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
IstuntmanI Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 GJ Vyorel Gj man mai faci mult dublu post ?tarebn ca te-ai gandit sa reinvii acest topic ...Inca mai folosesc FS-ul acesta si acum ), 5/5
VenoM Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 NUMAI "reinvia" Topicuri facute de cativa ani , citeste Regulamentul !!!
Diabolik Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Frumos ,ms LISTA - GAMEMODE-URI SA-MP - Le gasiti pe toate aici: http://twiriock.com/3MGP
XpLoD Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 folositor.. un vechi post xD dar merge si acum nu ezitati sa nu'i dati download xD
Recommended Posts