[.E.m.O.]K1DDU Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Bravo ti-o iesit bine noua versiune10/10 de la mine ^^EDIT:M-am pus sa il testez, si la partea cu Auto AFK cand intru in GTA cand ii pus in Bara dupa ce intru apare acel Dialog si cand dau pe Back dispare si nu se intampla nimic >.<Cand dau pe Hide dispare da....dar pe Back dau si ii ca si cum as da pe Hide, tot traba sa dau comanda /backMie asa se intampla cand l-am testat, poate la voi la fel sau nustiu incercati si voi, cred ca o fi Bug, am spus sa il raportez sa stie creatorul acestuia xD F*ck everybody who want and who try to judge me for who I am, b*star*s ! Follow me on: Facebook.com TSU.co Twitter.com Instagram.com Youtube.com Google+
IstuntmanI Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 K1DDU" post="92322" timestamp="1315351622"]Bravo ti-o iesit bine noua versiune10/10 de la mine ^^EDIT:M-am pus sa il testez, si la partea cu Auto AFK cand intru in GTA cand ii pus in Bara dupa ce intru apare acel Dialog si cand dau pe Back dispare si nu se intampla nimic >.<Cand dau pe Hide dispare da....dar pe Back dau si ii ca si cum as da pe Hide, tot traba sa dau comanda /backMie asa se intampla cand l-am testat, poate la voi la fel sau nustiu incercati si voi, cred ca o fi Bug, am spus sa il raportez sa stie creatorul acestuia xDVoi sunteti ... . Schimba ID-ul dialogului din acest script ! La sigur se "bate" cu unul din GM tau, pe toti va aud ca nu va merg dialogurile, dar nu va duce capul sa schimbati ID-ul dialogului.
[.E.m.O.]K1DDU Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 stuntman[]!" post="92362" timestamp="1315391925"]Voi sunteti ... . Schimba ID-ul dialogului din acest script ! La sigur se "bate" cu unul din GM tau, pe toti va aud ca nu va merg dialogurile, dar nu va duce capul sa schimbati ID-ul dialogului.LoL ba esti Noob? Scuze ca iti spun asta dar nu m-am plans, i-am spus! Pentru ca sunt alti care nu stiu asta si il descarca si nu stiu care este problema....... Nu m-am plans + ca nu folosesc acest Sistem AFK, am acest sistem doar ca ii Versiunea 1 si ii buna asta nu traba mai sofisticat...eu am spus doar 8-|, doar i-am spus ca altu sa dee raspuns ca atunci cand alti se uita la comentari sa vada ca este o mica problema pentru ei care sa o rezolve daca o sa le faca asa..Acuma spun si eu!LoL dar cand va vad ca sariti asa imediat pe om fara sa ganditi ce zice >.< x__X F*ck everybody who want and who try to judge me for who I am, b*star*s ! Follow me on: Facebook.com TSU.co Twitter.com Instagram.com Youtube.com Google+
IstuntmanI Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 K1DDU" post="92388" timestamp="1315403492"]LoL ba esti Noob? Scuze ca iti spun asta dar nu m-am plans, i-am spus! Pentru ca sunt alti care nu stiu asta si il descarca si nu stiu care este problema....... Nu m-am plans + ca nu folosesc acest Sistem AFK am acest sistem doar ca ii Versiunea 1 si ii buna asta nu traba mai sofisticat...eu am spus doar 8-|Acuma spun si euLoL dar cand va vad ca sariti asa imediat pe om x__XEu ti-am spus rezolvarea la "bug" ( NU E BUG, E ID-UL !) :K1DDU link=topic=12835.msg92322#msg92322 date=1315351622]Mie asa se intampla cand l-am testat, poate la voi la fel sau nustiu incercati si voi, cred ca o fi Bug, am spus sa il raportez sa stie creatorul acestuia xDN-am sarit pe tine, doar ti-am spus ce are.
XpLoD Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 imi place v2 dar mi se pare ca are ceva defect xD
NeO Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Am schimbat id-urile dialogurilor....DOWNLOADMersi pt. note,chiar daca is rele.Ce daca sunt multe sisteme afk?Asta e altul.
[RDE]Secret Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 frumos,bravo xD youtube.com/secretofficial1 < - SECRET CHANNEL !
Recommended Posts