vincenzo40 Posted August 7, 2025 Posted August 7, 2025 Salutare tuturor! Mă numesc vincenzo, am 17 ani și sunt din Galați. Sunt pasionat de tot ce ține de programare și dezvoltare web, iar în ultimii ani mi-am concentrat timpul liber pe învățare și perfecționare în mai multe tehnologii. Am experiență în: HTML & CSS – pentru structura și design-ul paginilor web JavaScript – pentru funcționalitate și interactivitate PHP – pentru partea de back-end și conexiuni cu baze de date PAWN – pentru scripting în mod special pe servere SA:MP și alte proiecte custom Îmi place să lucrez curat, organizat și să ajut oamenii care vor să-și ducă proiectele la următorul nivel. Dacă ai nevoie de cineva care să te sprijine într-un proiect, fie el mic sau mare, sunt deschis la colaborări! Discord: twentyonejanuary 1
Tudorflorin Posted September 20, 2025 Posted September 20, 2025 Salut faci și mentorat cu pawn?( mentoratul o sa fie plătit!)
segmentationfault Posted September 20, 2025 Posted September 20, 2025 2 hours ago, Tudorflorin said: Salut faci și mentorat cu pawn?( mentoratul o sa fie plătit!) de ce ai vrea sa inveti PAWN :))? 1
AlexxAdv Posted September 20, 2025 Posted September 20, 2025 (edited) 4 hours ago, Tudorflorin said: Salut faci și mentorat cu pawn?( mentoratul o sa fie plătit!) daca platesti pm, alexxadv discord Edited September 20, 2025 by AlexxAdv
cstef4n Posted January 27 Posted January 27 salut, ma poti ajuta si pe mine la o problema? Nu imi afiseaza dialog-ul cu membrii din clan
segmentationfault Posted January 28 Posted January 28 14 hours ago, cstef4n said: salut, ma poti ajuta si pe mine la o problema? Nu imi afiseaza dialog-ul cu membrii din clan https://claude.com/solutions/coding
Recommended Posts