Jump to content

Question

Posted

Salut, nu stiu daca fac aceasta postare intr-un loc bun, dar:

Am o problema, defapt am vazut ca o au si alti cativa jucatori, nu se vede Skimmer in joc.

Am un laptop cu windows 10, pe acela se vede skimmerul, pe laptopul cu windows 11 nu se vede.

Am pus tot folderul de pe w10 pe w11 cu jocul, CLEAN, deci fara moduri fara nimic, tot nu se vede.

Am descarcat jocul din multe locuri, zic poate e buguit, sau cine stie, nu se vede.

Zic hai sa instalez san andreasul de pe steam, voala, pe single player, ca nu se poate pune samp peste jocul de pe steam, acolo arata skimmerul.

Am instalat directx 9,10,11, nimic, am pus .net framework tot pachetul, nimic..

Am intrat pe un server de freeroam, stunt, etc zic sa spawnez avionul si sa ma teleporteze in el, clar, ma arunca sub harta cu tot cu avionul, dar culmea ca il pot pilota,daca trec peste nivelul apei, mi se buguieste jocul, mi se face aproape totul alb: https://imgur.com/a/JXu3uzF

Ce am observat, daca zbor cu un Maverick de indepartare spre skimmer, vad avionul acela, dar cand ma apropiu de el, pur si simplu dispare..

Am incercat sa pun jocul cu run as administrator, sa pun compatibilitate pe toate windowsurile, tot nu rezolv nimic,

Aveti ceva idee ce ar putea cauza problema asta?

10 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

am patit sincer in trecut, nu mai stiu exact, dar cred ca ceva de la placa video, vezi daca iti face si alte figuri placa video, daca da..de la aia e si e probabil sa ti fie pe duca. Cel putin, la mine daca ma gandesc bine, de la placa video era si in scurt timp mi s a dus de tot

• 0
Posted (edited)
10 hours ago, AlexxAdv said:

am patit sincer in trecut, nu mai stiu exact, dar cred ca ceva de la placa video, vezi daca iti face si alte figuri placa video, daca da..de la aia e si e probabil sa ti fie pe duca. Cel putin, la mine daca ma gandesc bine, de la placa video era si in scurt timp mi s a dus de tot

Pai daca ar fi placa video mi-ar face probleme in orice joc, nu doar pe samp si doar skimmer..

E laptop nou, placa video rtx 4050, merge cam orice joc, nu am probleme .

Edited by k3nw00d_kri5ty
  • 0
Posted (edited)
4 hours ago, k3nw00d_kri5ty said:

Pai daca ar fi placa video mi-ar face probleme in orice joc, nu doar pe samp si doar skimmer..

E laptop nou, placa video rtx 4050, merge cam orice joc, nu am probleme .

nu neapărat. jocurile sunt scrise să fie compatibile cu diferite procesoare, plăci video, etc. 

posibil pe un XP cu GPU Geforce seria 6 s-ar putea să meargă 

EDIT: GTA:SA fiind vechi, automat e compatibil cu plăcile și driverele vechi. Acum să ai o placă nouă cu drivere noi, s-ar putea să creeze mici bug-uri.

Edited by segmentationfault
  • 0
Posted
24 minutes ago, segmentationfault said:

nu neapărat. jocurile sunt scrise să fie compatibile cu diferite procesoare, plăci video, etc. 

posibil pe un XP cu GPU Geforce seria 6 s-ar putea să meargă 

EDIT: GTA:SA fiind vechi, automat e compatibil cu plăcile și driverele vechi. Acum să ai o placă nouă cu drivere noi, s-ar putea să creeze mici bug-uri.

Alceva e de vina, am intrebat si pe alti jucători cu resurse mai bune de al meu, si lor nu e invizibil skimmerul, chiar s-au urcat in el,dar faza e ca dispare numele lor cand se urca in avion 😂

• 0
Posted (edited)
2 hours ago, k3nw00d_kri5ty said:

Alceva e de vina, am intrebat si pe alti jucători cu resurse mai bune de al meu, si lor nu e invizibil skimmerul, chiar s-au urcat in el,dar faza e ca dispare numele lor cand se urca in avion 😂

Si tot e o posibilitate driver-ul de la placa video, pentru ca driverele sunt diferite de la model la model, nu doar de la serie la serie(ex: adica driverul de la 4050 nu e acelasi cu cel de la 4060, posibil sa existe mici installer trap-uri si pentru variantele de 4050 de la producator la producator), bug-urile apar din mai multe situatii. 

Edit: Problema cunoscuta la joc(bugul cu loading), se manifesta daca reusesti sa te teleportezi mai departe cu cateva mii de unitati peste bound-urile mapei. Incearca o reinstalare clean de windows si sa instalezi iar gtau si jocul.

Edited by ASGOOD

asgood.ro

• 0
Posted
2 hours ago, k3nw00d_kri5ty said:

n-ai citit bine... am zis că șansele să meargă este să aibe resurse mai slabe / drivere mai vechi

• 0
Posted
2 hours ago, ASGOOD said:

Si tot e o posibilitate driver-ul de la placa video, pentru ca driverele sunt diferite de la model la model, nu doar de la serie la serie(ex: adica driverul de la 4050 nu e acelasi cu cel de la 4060, posibil sa existe mici installer trap-uri si pentru variantele de 4050 de la producator la producator), bug-urile apar din mai multe situatii. 

Edit: Problema cunoscuta la joc(bugul cu loading), se manifesta daca reusesti sa te teleportezi mai departe cu cateva mii de unitati peste bound-urile mapei. Incearca o reinstalare clean de windows si sa instalezi iar gtau si jocul.

Am probat si pe integrata, nici de pe ala nu merge. Pentru atat nu mi se merita sa reinstalez windows, si toate drivere si etc, etc.. inca mai sper sa fie alta modalitate sa rezolv.

1 hour ago, segmentationfault said:

n-ai citit bine... am zis că șansele să meargă este să aibe resurse mai slabe / drivere mai vechi

Am inteles perfect, altii au placi video mai performante si tot merge..  e deja frustrant.