[RSD]TheBoss Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Salut am facut o casa de adminiYoutube:http://www.youtube.com/watch?v=ihNDAaDQvGoDownload:http://www.mediafire.com/?fc5magl3id345giSper sa va placa :| m-am chinuit ceva la eaComenzi:/ahousecp :smiley: CUm Il instalez? IL DOWnloadezi dezarchivezi ce se afla in el in folderul filterscript intri in server.cfg si adaugi acolo la filterscript AHouse filterscript AHouse si deschizi sv si gata. New GameMode In Development!-Romania Team Gang War-100%!...Datimi doua Motive afrimative de ce sa-l postez si-l postez...
[XSR]NexT Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Din cate am vazut in video nu prea e o "casa" dar 4/5 ca ai pus pickup-uri, gate si alte dastea.
[RSD]TheBoss Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 e facuta de mine Nu e copiat de nicaieri..............................L-am facut eu puteti sa cautati cat vreti...Si MS la all:) New GameMode In Development!-Romania Team Gang War-100%!...Datimi doua Motive afrimative de ce sa-l postez si-l postez...
Eazy Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 E fain dar .. aici de obicei este LSPD ( mereu pe serverele RolePlay )3/5 nu imi place locu Cumpar sistem de garaje , /pmProprietar Xerom Zone
danieltrica Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 5/5 destul de frums pakat ca nu ai facut turul casei si ca ai puso la pd [sTR]FiSoFt am intrat in calnu lu ruben
AnDrEi_MaFioTu Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 5/5 dar , nu il voi lua pentru ca nu prea imi place chestia cu PD.
[RSD]TheBoss Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 mda...nu prea avem idee unde sa o fac :| New GameMode In Development!-Romania Team Gang War-100%!...Datimi doua Motive afrimative de ce sa-l postez si-l postez...
shamanfire Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 mie nu imi merge , ce are ? merg la politie si nu imi apare nimic, e politia normala :police:
Recommended Posts