Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×

Recommended Posts

Posted (edited)

Buna ziua,

Numele meu este Valentin, sunt din Buzau si vreau sa startez un proiect serios in SA-MP. O sa descriu in cateva propozitii detalii despre proiect si necesitatile acestuia.

Fondarea unei comunitati SA-MP INTERNATIONALE

Scopul este crearea unui habitat dedicat gamerilor SA-MP si obtinerea de profit.

• Reprezentanti in fiecare tara vizata de catre proiect - avandu-i in staff-ul de administratie (pe diferite functii non-profit)
  • Se aloca buget imens pentru proiect, atat pentru zona de marketing, cat si pentru alte achizitii sau plati de servicii
  • Vizez deschiderea pana la 10 servere jucate la nivel international

Evident am nevoie de o echipa pentru startup, si anume pentru urmatoarele departamente:

1. Chief Development gamemode si web - un loc disponibil
  2. Chief Marketing and Relations - un loc disponibil

Toata operatiunea de cooperare se realizeaza prin SRL-ul alocat acestuia proiect, unde ca si actionari vor fi persoanele fondatoare susmentionate. Despre procente si alte detalii financiare se discuta ulterior in functie de mai multe variabile (daca exista si participatie, timp alocat proiectului, etc). Estimarile mele ating o cifra de afacere de cca. 40,000€ - 60,000€ per server / anual.

Am nevoie de oameni cu aceeasi viziunea, maturi si experimentati in domeniul lor. Exclus minorii.

Astept mesajele voastre de interes impreuna cu o scurta descrierea despre tine, experienta si viata de zi cu zi.

Edited by Valentin-Z
  • Like 1
  • Haha 1
Posted

sunt tare curios cum ai făcut tu planificarea și analiza financiară de ai ajuns la profit de 40-60k euro / an * 10 servere => 400-600k euro / an profit. Pe lângă asta, odată ajuns la 500k EUR cifra de afaceri, nu mai ești microîntreprindere și plătești mult mai mult la stat + TVA.

I mean... din start pare că nu ai nici o experiență ca antreprenor și doar te arunci cu capul înainte și "estimezi" tu cel mai optimist caz.

Posted (edited)

A fost vreo discutie legata de TVA sau a solicitat cineva o opinie legate de fiscalitatea unei firme? Nu vad, deci nu inteleg rostul comentariului tau.

Estimarile mele sunt bazate pe mai multi factori pe care, cu siguranta, nu-i voi impartasi cu tine. Eram convins ca vor aparea si manifeste de genul, deci pentru urmatorii care vor sa isi mai exprime cunostintele legate de TVA sau orice alt aspect, nu am de gand sa mai raspund.

Nu vreau sa mai dau curs altor discutii, voi inchid topicul. Cine rezoneaza cu interesul meu, sa ma contacteze.

Fac business de 10 ani ...si nu cu oale si biciclete la obor.

Edited by Valentin-Z
Posted

ești un red flag :)) antreprenor care face business de 10 ani și a ales să-și mărească portofoliul cu un joc ca SA-MP :)) mai și caută oameni pe un forum. 
zi-mi și mie ce antreprenor "care face business de 10 ani" caută oameni pentru un proiect care vrea 400-600k eur / an ajunge să caute oameni pe un forum de genul? că eu îi văd pe LinkedIn/eJobs, uneori nici nu își bat capul și contractează o firmă de HR care se ocupă. dar în fine "domnul fac de 10 ani business", știi tu mai bine.

ce crezi că aici ai oameni tehnic pregătiți? o să ai parte de băieți de 15-18 ani care o să-ți lucreze după liceu, cu ăstia faci tu business de 400-600k eur / an profit? după 10 ani de business n-ai bani să angajezi un programator cu 10,000-15,000 RON / lună?

ai rămas fixat pe TVA :)) vezi că ai și impozit pe venit și dividente. când ai pus suma aia de profit anual te-ai uitat la evoluția taxelor în România în 2025? https://economedia.ro/oficial-planul-fiscal-cu-care-romania-merge-la-bruxelles-pentru-a-agrea-calendarul-de-reducere-a-deficitului-document.html uite aici băiatul meu, în cazul în care nu știai dl. antreprenor de 10 ani.

deci copiii, în cazul în care ați pus botul la acest domn că este om serios și probabil cine știe ce vă promite ca să-i munciți pe plantație, vedeți ca pute a wannabe entrepreneur.

• 1 month later...
Posted

Toata operatiunea de cooperare se realizeaza prin SRL-ul alocat acestuia proiect, unde ca si actionari vor fi persoanele fondatoare susmentionate. Despre procente si alte detalii financiare se discuta ulterior in functie de mai multe variabile (daca exista si participatie, timp alocat proiectului, etc). Estimarile mele ating o cifra de afacere de cca. 40,000€ - 60,000€ per server / anual.

=))))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

Daca un server are +- 500 playeri pe zi (in functie evident de sistemul donate pe server), intr-un an de zile lejer poti sa faci 40k+ euro