Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×

Recommended Posts

Guest farse
Posted

Vreau sa-mi fac putina curatenie in pc,si ca sa nu sterg..cateva luni de munca,le postez aici

Nu fac intro pompos si altele,cine stie,stie

Cuprinde:

-Ro-zOnE

-RoStunt(mysql)

-DaD

-Deathrun

-Sumo_ini

-GunGame

-Sumo2

-sumo_mysql

+fRP

-Download: http://solidfiles.com/d/ecfe7/

(+)fRP : http://solidfiles.net/d/334b1/

Password: thebottomofthebottleismyonlyfriend  - Hollywood undead - Bottle lyrics

Guest farse
Posted

buguri in GM ....

da.
Posted

mda..cred ca e o bucurie mare pe smash gabura ghost si astia care se cred smecheri,dar sai vad eu cum scot ei bugurile din gamemoduri :D ca habar au :-j

Guest PlayON
Posted

Farse, ai tot respectul meu ca ai buguit gmurile!!!

Daca e sa scot The Eclipse, va fi vai si amar de capu vostru!!!

Guest farse
Posted

defapt,erau buguite,eu leam gasit si leam pus pe net xD.

Nu pun nimic pe tava,faceti voi,daca va doriti asa de mult,eu v-am dat un start,si un drum pe apa,voi facetii pilonii si consolidarea :smiley:

=)))

Posted

GG pentru munca ta Farse :P

In atentia userilor dupa acest forum: offtopicul se pedepseste sever. FARA OFFTOPIC , regula se aplica si pentru tine Zh3r0 , am sters celelalte posturi pentru ca erau doar cu offtopicuri , nu te mai baga aiurea in seama , mai posteaza o data o prostie  si o sa cer pedepsirea ta ....... m-am saturat sa tot curat dupa tine , "nu inteleg ce cauti pe forum de romani" /citat .

Guest PlayON
Posted

GG pentru munca ta Farse :P

In atentia userilor dupa acest forum: offtopicul se pedepseste sever. FARA OFFTOPIC , regula se aplica si pentru tine Zh3r0 , am sters celelalte posturi pentru ca erau doar cu offtopicuri , nu te mai baga aiurea in seama , mai posteaza o data o prostie  si o sa cer pedepsirea ta ....... m-am saturat sa tot curat dupa tine , "nu inteleg ce cauti pe forum de romani" /citat .

Mai ti minte cand ai zis tu ala mare patriot ca nu se zice GG? si ca cine zice e un tampit? Ei, declara-te unul.

Is roman, si caut multe pe aici, ce caut? Nu te intereseaza :>

Guest PlayON
Posted

Nu ma fa sa-ti dau warn >.<

Guest farse
Posted

guard la scos,o sal bag inapoi,peste 2 zile,intai sa vad ce 'mari schimbari' a facut el...

Posted

Fara offtopic oameni buni , o sa sterg in continuare toate posturile facute in offtopic , si daca se repeta , conform regulamentului - dau warn. :)

Acum lucrez la alta versiune de ro-zone , un facelift si niste chestii noi ....... :P

apropo farse , modul pentru sa-mp.ro e intre astea din arhiva?

Guest PlayON
Posted

Farse, esti admin, fa ce vrei, scoatel afara pe guardian, ce te mai chinui :))

Posted

SonGoKu, ce faci tu acolo este OFF-TOPIC ( stiu ca si eu fac acum), dar ti-a cerut cineva parerea? Este treaba lor...nu te baga singur in seama sau esti si tu pentru +1 ?  :smiley:

UltraGaming RPG: 195.225.58.135:7777  powered by EvolvaLink Bucuresti

Posted

Hehe deci asta era textdrawu de la serveru acela national foarte fain nu il voi folosi am vrut doar sa vad cum este scriptat!

Si acum gabura ghost si smash plang pentru ca nu le pot folosi

89.36.204.250:7777