La Misto Te Iau Cum Vreau Posted September 30, 2023 Report Posted September 30, 2023 (edited) Am comanda /kick: if(strcmp(cmd, "/kick", true) == 0) { new tmp[128]; tmp = strtok(cmdtext, idx); Kick(strval(tmp)); return 1; } Și vreau să o fac în /kickres, să funcționeze gen USAGE: /kickres level Adică pui un level, și toți playeri care au levelul respectiv sa ia kick, va rog fără mistouri (Sancky mai bine nu scrie) Edited October 1, 2023 by La Misto Te Iau Cum Vreau Quote
0 Sancky Posted October 1, 2023 Report Posted October 1, 2023 da de unde iei asa coduri primitive din 2008 Quote
0 BistyAdry Posted October 1, 2023 Report Posted October 1, 2023 19 hours ago, La Misto Te Iau Cum Vreau said: Am comanda /kick: if(strcmp(cmd, "/kick", true) == 0) { new tmp[128]; tmp = strtok(cmdtext, idx); Kick(strval(tmp)); return 1; } Și vreau să o fac în /kickres, să funcționeze gen USAGE: /kickres level Adică pui un level, și toți playeri care au levelul respectiv sa ia kick, va rog fără mistouri (Sancky mai bine nu scrie) mai bine folosește procesorul aceasta de comenzii: https://github.com/Southclaws/zcmd Quote
0 hanako Posted October 1, 2023 Report Posted October 1, 2023 //ysi commands YCMD:kickres(playerid, params[], help) { // verificarea nivelului de admin if(pInfo[playerid][pAdmin] < 1) return SendClientMessage(playerid, -1, "Nu ai gradul administrativ necesar."); // parametrii pt comanda new level; if(sscanf(params, "i", level)) return SendClientMessage(playerid, -1, "Syntax: /kickres [level]"); foreach(new i : Player) { if(pInfo[i][pLevel] == level) Kick(i); } return true; } // zcmd CMD:kickres(playerid, params[], help) { // verificarea nivelului de admin if(pInfo[playerid][pAdmin] < 1) return SendClientMessage(playerid, -1, "Nu ai gradul administrativ necesar."); // parametrii pt comanda new level; if(sscanf(params, "i", level)) return SendClientMessage(playerid, -1, "Syntax: /kickres [level]"); // ii da kick foreach(new i : Player) { if(pInfo[i][pLevel] == level) Kick(i); } return true; } Quote
0 mrrares19 Posted October 1, 2023 Report Posted October 1, 2023 iti recomand sa te muti pe ysi, nimeni nu mai foloseste acel procesor de comenzi, in caz ca te muti: YCMD:kickres(playerid, params[], help) { if(!pInfo[playerid][pAdmin]) return SendClientMessage(playerid, -1, "Nu esti autorizat sa folosesti aceasta comanda!"); extract params -> new level; else return SendClientMessage(playerid, -1, "Usage: /kickres [level]"); foreach(new i : Player) if(pInfo[i][pLevel] == level) Kick(i); return true; } Quote
0 Sancky Posted October 1, 2023 Report Posted October 1, 2023 20 minutes ago, mrrares19 said: iti recomand sa te muti pe ysi, nimeni nu mai foloseste acel procesor de comenzi, in caz ca te muti: YCMD:kickres(playerid, params[], help) { if(!pInfo[playerid][pAdmin]) return SendClientMessage(playerid, -1, "Nu esti autorizat sa folosesti aceasta comanda!"); extract params -> new level; else return SendClientMessage(playerid, -1, "Usage: /kickres [level]"); foreach(new i : Player) if(pInfo[i][pLevel] == level) Kick(i); return true; } dc fol sintaxa aia pt sscanf urata.. Quote
0 La Misto Te Iau Cum Vreau Posted October 1, 2023 Author Report Posted October 1, 2023 am făcut rost deja de /kickres strcmp, dar mulțumesc oricum. Cer T/C. Quote
0 DanielSy Posted October 2, 2023 Report Posted October 2, 2023 On 10/1/2023 at 6:12 PM, Sancky said: dc fol sintaxa aia pt sscanf urata.. cod jumate din hapequ nimic original Quote
0 mrrares19 Posted October 2, 2023 Report Posted October 2, 2023 26 minutes ago, DanielSy said: cod jumate din hapequ nimic original de unde pana unde hpq, eu unul am invatat despre aceasta syntaxa de la rafy daca il sti, nu mai arunca vorbe aiurea! Quote
0 mrrares19 Posted October 2, 2023 Report Posted October 2, 2023 On 10/1/2023 at 6:12 PM, Sancky said: dc fol sintaxa aia pt sscanf urata.. idk, mi se pare mai usor de folosit... Quote
0 la misto il iau pe valetin Posted October 2, 2023 Report Posted October 2, 2023 On 10/1/2023 at 4:09 PM, BistyAdry said: mai bine folosește procesorul aceasta de comenzii: https://github.com/Southclaws/zcmd sugestia nu este rea insa el deoarece si pentru ca are un gamemode de pe net cu cod antic o sa trebuiasca sa rescrie toate comenzile si sa le treasca pe ysi mai ales de luat in calcul ca este incepator nu cred ca s ar descurca. Quote
0 segmentationfault Posted October 2, 2023 Report Posted October 2, 2023 LOOOL au facut `sampctl` cu package manager atat talent irosit pentru sa-mp. 1 Quote
Question
La Misto Te Iau Cum Vreau
Am comanda /kick:
if(strcmp(cmd, "/kick", true) == 0)
{
new tmp[128];
tmp = strtok(cmdtext, idx);
Kick(strval(tmp));
return 1;
}
Și vreau să o fac în /kickres, să funcționeze gen USAGE: /kickres level
Adică pui un level, și toți playeri care au levelul respectiv sa ia kick, va rog fără mistouri
(Sancky mai bine nu scrie)
Edited by La Misto Te Iau Cum Vreau11 answers to this question
Recommended Posts