Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut, nu vreau sa fiu un om in care dau expose uri, dar mie nu mi se pare corect ca altii sa sufere din cauza lor.

Totul a inceput asa.

A folosit brute force (Atac prin forță brută/atac criptanalitic) in care a spart peste 20 de firme la inceput/unele foarte dezvoltate in care a spart parole si au intrat in dedicatele lor, au sters tot si au venit cu toxicitatea la ei.

image.png.543e3f718edfbfd16cc0460803a28c1d.png

Ok, poate aceasta poza o sa ziceti **ba dar daca asta e editata prin ctrl shift i?**

https://www.databreaches.net/tic-hosting-solutions-customer-data-leaked-what-if-anything-happened-there/ (Nu e reclama) -> Aici avem un topic de la databreachers pentru ei explicand ce si cum a spart prin brute force (Atac prin forță brută/atac criptanalitic)

https://ticghosting.com/#slide=1 -> Nu stiu cine a facut acest site da e prea tare :))), aici va explica de tic hosting in general

Stay safe, DEABIA ASTEPT CA SA IMI RASPUND MICHAEL TELEKI SA LE IA APARAREA DIN NOU!

EDIT: Puneti-va parolele cu caractere speciale, litere mari, litere mici, numere si multe caractere sa nu patiti la fel.

Edited by R4zvyy
am corectat niste chestii

🔥Daca ii dai cuiva a doua sansa, e ca si cum i-ai oferi un glont la pistol ca sa te nimereasca.🔥

Posted (edited)
14 minutes ago, segmentationfault said:

vedeti ca orice firma de hostare care se respecta are la termeni de utilizare datele firmei. 

nu are datele firmei? red flag fugi.

firma nu este functionala pe listafirme.ro? red flag fugi

pai sunt unele cazuri in care un copil de 12 ani nu baga de seama acele chestii si cumpara.

inteleg ce spui, dar macar am informat si eu ceva sa aiba grija de ei + ce parole isi pun.

Edited by R4zvyy

🔥Daca ii dai cuiva a doua sansa, e ca si cum i-ai oferi un glont la pistol ca sa te nimereasca.🔥

Posted
34 minutes ago, segmentationfault said:

vedeti ca orice firma de hostare care se respecta are la termeni de utilizare datele firmei. 

nu are datele firmei? red flag fugi.

firma nu este functionala pe listafirme.ro? red flag fugi

are firma pe listafirme.ro

Posted

inca n-a scris michael teleki sa le ia apararea la tichosting cum a facut in celalalt topic.....

Posted
3 hours ago, R4zvyy said:

inca n-a scris michael teleki sa le ia apararea la tichosting cum a facut in celalalt topic.....

Salutari, 

Mersi ca ma anunti cand faci cate un post cu ei. Nu am luat apararea nimanui, mi-am exprimat doar parerea. Cat despre postul asta, nu cunosc prea multe, prin urmare nu ma bag.

Posted
36 minutes ago, Michael Teleki said:

Salutari, 

Mersi ca ma anunti cand faci cate un post cu ei. Nu am luat apararea nimanui, mi-am exprimat doar parerea. Cat despre postul asta, nu cunosc prea multe, prin urmare nu ma bag.

pana mea, eu credeam ca le iei apararea ca "e client la tine" 

Posted

asa va trebuie unii chiar meritati chestiile astea si aici e vorba despre tine @R4zvyy eu unul de abia astept sa te vad cum te mai plangi pe aici in topicuri si cat despre Michael nu il mentiona unde iti convine tie sa scoti totul din context

Posted
4 hours ago, Keedyy said:

asa va trebuie unii chiar meritati chestiile astea si aici e vorba despre tine @R4zvyy eu unul de abia astept sa te vad cum te mai plangi pe aici in topicuri si cat despre Michael nu il mentiona unde iti convine tie sa scoti totul din context

In loc sa mai arunci cu ura in mine, chiar daca nu mai bag in seama hate ul, mai bine vorbim NOI DOI pe discord sa clarificam toate cacaturile care le-am facut cand eram mai retardat. ce zici?

• 1 month later...
Posted

Te-ai trezit si tu unde sa incepi un topic complet aiurea - Detinator FPD Hosting (firmaless hosting) sau resell la un dedicat la 10 pers... + aduci afirmatii aiurea precum "tic hosting sparge drege face, sa ramana doar ei pe piata" ))) esti penal rau de tot

Posted
On 10/1/2023 at 5:33 AM, sxint said:

Te-ai trezit si tu unde sa incepi un topic complet aiurea - Detinator FPD Hosting (firmaless hosting) sau resell la un dedicat la 10 pers... + aduci afirmatii aiurea precum "tic hosting sparge drege face, sa ramana doar ei pe piata" ))) esti penal rau de tot

Am inteles acum 2 saptamani sau 3 saptamani tot ce trebuia sa stiu dar n-am mai editat topic ul ca era inutil. Dupa afirmatia ta "aiurea" nu sunt aiurea, profita de exploiturile software-ului care nu aveau ultimele versiuni. Nu folosea nicio forta bruta, vina detinatorului FPD Hosting ca isi ia host uri de la toate firmele anonime si vina detinatoriilor torchbyte ca sunt distrusi. 

• 1 month later...
Posted (edited)
On 10/8/2023 at 10:54 PM, R4zvyy said:

Am inteles acum 2 saptamani sau 3 saptamani tot ce trebuia sa stiu dar n-am mai editat topic ul ca era inutil. Dupa afirmatia ta "aiurea" nu sunt aiurea, profita de exploiturile software-ului care nu aveau ultimele versiuni. Nu folosea nicio forta bruta, vina detinatorului FPD Hosting ca isi ia host uri de la toate firmele anonime si vina detinatoriilor torchbyte ca sunt distrusi. 

Ti se pare normal ca acest copil pe nume "FPD Cezar" sa foloseasca o poza mai veche cu Stefan + platforme precum whmcs si game paneluri crackate si sa umble cu magarii de genul? doar pentru a scoate niste marunt din treaba asta? Se vede ca esti un distrus si nu ai ce face cu viata ta... Stii doar sa arunci cu vorbe ce nu isi au rostul + de asta nu prea esti corect informat prietenas 🤭

Edited by sxint
  • 5 months later...