Jump to content

Michael Teleki

Membru
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • In-game Name
    Indygen
  • Level of knowledge
    Mediu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Michael Teleki's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Salutari, Mersi ca ma anunti cand faci cate un post cu ei. Nu am luat apararea nimanui, mi-am exprimat doar parerea. Cat despre postul asta, nu cunosc prea multe, prin urmare nu ma bag.
  2. Cred ca nu intelegi termenul de a degenera "A se schimba, a se preface în ceva (mai) rău, (mai) grav, pierzând aspectul sau caracterul inițial."
  3. la ceea ce ti-am scris pentru a nu degenera subiectul.
  4. @WopsS sau un un moderator, cred ca se poate da t/c la topicul asta.
  5. Invite-urile alea ce mai zic ? Nu e reclama aia? Aia cum sa o consideram?
  6. Ai luat ban in momentul in care am stiu ce faci. Partea de injurii, nu ma bag. Nu o lua ca pe o amenintare banul, nu fa din tantar, armasar. Ti-am dat pe baza regulamentului. Este firma fantoma, te poti convinge si singur ca LTD nu are autoritate juridica si nu poate desfasura activitate econimica in Romania, decat daca te inregistrezi in scopuri de TVA in tara in care vrei sa vinzi. Le-ai dat un sfat sa nu aiba incredere facandu-ti reclama :))? Ai deschis acest topic, se poate alatura oricine.
  7. Salutari la toti, Draga @R4zvyy sa iti clarific cateva detalii destul de importante, poate nu stii, poate nu vrei. Pe grupul de discord fulgerhost, clientii isi i-au singuri gradul de client, nu sunt obligati sa faca acest lucru, o fac pur si simplu prin platforma din zona clienti. Doi la mana, trimiterea de invite-uri catre alti membrii din grupul de discord pe acelasi domeniu nu face sa iti aduci clienti, iti creaza o imagine proasta. M-am bagat in subiect doar pentru ca s-a adus in discutie vorba de FH. Nu am venit sa dau cu injurii pe aici. Trei la mana, tichosting ce face sau nu, nu e treaba ta, clientii decid pentru ei unde vor sa mearga. Patru la mana, faptul ca baietii de la TIC au venit sa ma avertizeze in cazul tau, nu inseamna decat profesionalism, chiar daca exista o concurenta intre noi. In ultimul rand, daca te comportai ca atare, consider ca nimeni nu iti avea treaba, exista suficient loc pe piata ( indiferent daca esti sau nu firma, iti asumi tu dupa riscurile unui control fiscal) Ce s-a intamplat in dm intre tine si staff-ul tic, ii las pe ei sa comenteze situatia. Te-ai bagat unde nu trebuia, acum ai consecintele. Cat despre celalalt cont al tau de discord, am sa iti ofer ban si pe el, motivele sunt clare, nu iti faci reclama miseleste pe alte servere de discord pe aceasi nisa, exclus. Nici eu nici cei de la tic nu mergem unul la altu sa dam invitatii pe discord, cu atat mai mult ca ai facut-o pe la spatele nostru. In incheiere iti spun doar atat, vezi ce faci cu firma fantoma, sunt nenumarate metode prin care poti ajunge nasol. Recomandarea mea e sa te bazezi in primul rand in a creea o firma, cu un PFA nu ai atat de multa bataie de cap. Apoi, nu mai fa reclama de nebun, axeaza-te pe parteneriate, care sa iti ofere reclama la ei pe discord/forumuri/etc. SEO nu te ajuta enorm de mult daca nu stii ce sa faci cu asta. Te ajuta sa ajungi in pagina pe motoarele de cautare mai sus, dar trebuie actualizat constant. Iar un SEO bun costa cativa mii de lei. Cu respect, CEO FH
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.