Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut dupa acest mare "fal ,fal" cu open.mp si toata nebunia cu el nu sa mai auzit mai nimic de el nici daca e gata clientul

nici daca auzim ceva pana la sfarsitul anului voi ce ziceti o sa merite open mp asteptarea? mai crede lumea asa mult in el sau e proiect de se amana pe azi pe maine

Posted

a fost scoasa prima versiune oficiala de server al open.mp-ului, dupa ce au decis sa iasa din faza beta, dar nu mai e hype-ul ala cum era la inceput si nici nu se prea mai lucreaza la el, cat despre client e foarte mult de munca, a fost dat doar un leak cu UI-ul clientului acum ceva timp, dar in rest nimic, nici nu se prea merita sa-mp-ul anymore, n-o sa se schimbe multe daca o sa scoata ei clientul, la modul ca jucatorii oricum se muta pe rage, si stiu si developerii asta.

• 1 year later...
Posted

nu se mai lucreaza, dar am rulat bluezone cu 90 100 playeriin ultimele luni ale server-ului si n au fost probleme, recomand.

• 1 month later...
Posted

e o prostie open.mp, nsh câți ani de muncă la el, posibil 3 sau 4, și au creat un launcher ce este legat de sa-mp. au folosit tehnologia react.js, puteau să facă interfața ui mult mai modernă, complexă și frumoasă și au scos un căcat pe repede înainte din cauza lipsei de chef și doar 30% din ce au promis. promisese că se pot adăuga mașini, moduri etc., obiecte noi pe sa-mp. nu s-a adăugat nimic decât povești, prin urmare chiar e o prostie.

• 2 months later...
Posted
On 2/23/2025 at 3:58 PM, hyperrmagie said:

e o prostie open.mp, nsh câți ani de muncă la el, posibil 3 sau 4, și au creat un launcher ce este legat de sa-mp. au folosit tehnologia react.js, puteau să facă interfața ui mult mai modernă, complexă și frumoasă și au scos un căcat pe repede înainte din cauza lipsei de chef și doar 30% din ce au promis. promisese că se pot adăuga mașini, moduri etc., obiecte noi pe sa-mp. nu s-a adăugat nimic decât povești, prin urmare chiar e o prostie.

Când ești in plop si plopul este in aer nu ai de unde să știi mai multe informații, tocmai de asta ai scris și tu ce ai gândit.😅

Serverul meu de Discord: Click aici       a7DfKP7.gif                                                                      FGIfknL.gif

k35T5Nb.png                                                                                                                                                                                                                                                                                                I0aS856.gif

• 1 month later...
Posted (edited)

Sa spun sincer open.mp mi se pare o prostie adica hai sa curga cu hate pe vremea cand samp-ul era la putere nu exista acest de nou client ! Si sincer spun batran , a trecut mult de atunci si multe altele ! Dar acest open.mp mi se pare o prostie 

Edited by sTaRxDD
Posted
On 1/1/2025 at 1:25 AM, segmentationfault said:

asa se intampla cand nu exista rasplata financiara, hype-ul moare la un moment dat. 

Nu ai fost valabil prin anii 2013 cand castigai 5 euro ptr admin , acum e totul rahat de varza

Posted
12 hours ago, sTaRxDD said:

Nu ai fost valabil prin anii 2013 cand castigai 5 euro ptr admin , acum e totul rahat de varza

Am avut sa-mp.ro atunci. Ce sa zic cand lumea la "Ajutor" imi zicea ca sunt obligat sa le rezolv lor bug-urile gratis pe timpul meu liber :))

• Administrator
Posted
1 hour ago, segmentationfault said:

Am avut sa-mp.ro atunci. Ce sa zic cand lumea la "Ajutor" imi zicea ca sunt obligat sa le rezolv lor bug-urile gratis pe timpul meu liber :))

N-ai avut niciodata sa-mp.ro :)) doar ai facut parte din staff pe vremea cand se ocupa Farse de el. Cat despre ajutorul oferit gratis, pentru asta a fost si este forumul asta (in particular e treaba fiecaruia ce face).

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Posted
10 hours ago, segmentationfault said:

si cand te ai trezit era dimineata ))))))))

Posted
19 hours ago, -=[Vyorel]=- said:

N-ai avut niciodata sa-mp.ro :)) doar ai facut parte din staff pe vremea cand se ocupa Farse de el. Cat despre ajutorul oferit gratis, pentru asta a fost si este forumul asta (in particular e treaba fiecaruia ce face).

Ninja a inchiriat domeniul, iar FarSe/Marijuana au finantat. Nici voi nu ati avut cu adevarat domeniul pana cand nu l-a cumparat Woops. "Faceam parte din staff", dar eram singurul care se ocupa administrativ si singurul care aducea modificari la website, plus access la tot ce insemna VPS. And let's be honest, Farse in afara sa se flexeze cu banii facuti te miri cum pe forum, sa injure cum voia si sa mai bage niste security fixes ca-l ardea Federel undeva, nu mai facea nimic.

Iar legat de ajutor, da. Nimeni nu neaga asta, problema era cand unii deveneau agresivi de parca erai sclavul lor si erai obligat sa ii ajuti gratuit.

11 hours ago, eLtRaCk said:

si cand te ai trezit era dimineata ))))))))

a'right mate.

Posted (edited)
11 hours ago, segmentationfault said:

Ninja a inchiriat domeniul, iar FarSe/Marijuana au finantat. Nici voi nu ati avut cu adevarat domeniul pana cand nu l-a cumparat Woops. "Faceam parte din staff", dar eram singurul care se ocupa administrativ si singurul care aducea modificari la website, plus access la tot ce insemna VPS. And let's be honest, Farse in afara sa se flexeze cu banii facuti te miri cum pe forum, sa injure cum voia si sa mai bage niste security fixes ca-l ardea Federel undeva, nu mai facea nimic.

Iar legat de ajutor, da. Nimeni nu neaga asta, problema era cand unii deveneau agresivi de parca erai sclavul lor si erai obligat sa ii ajuti gratuit.

a'right mate.

Woops nu a mai facut parte din comunitate ! Iar farse ..... etc lasam argumentele de partea voastra , nu esti informat cum trebuie

Il stiuu eu pe Farse mai bine ca tine ! 

Edited by sTaRxDD
  • Administrator
Posted
On 6/24/2025 at 12:39 PM, segmentationfault said:

a'right mate.

Ninja...era in stare sa se vanda sau sa se inchirieze chiar si pe el insusi (era foamea mare atunci). Nu il interesa nimic altceva decat sa faca bani cu sa-mp.ro 
Si n-am zis ca l-am avut noi sau altcineva, doar ca nu l-ai avut tu (cum ai mentionat mai sus) :)) ci doar faceai parte din staff si atat. Ca aveai acces la el si te ocupai de design si ce mai faceai tu, e cu totul altceva. Asa pot sa zic si eu ca l-am avut sau ca il am (avand acces complet la el) :) 

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

• 1 month later...
Posted (edited)
On 6/25/2025 at 12:01 PM, -=[Vyorel]=- said:

Ninja...era in stare sa se vanda sau sa se inchirieze chiar si pe el insusi (era foamea mare atunci). Nu il interesa nimic altceva decat sa faca bani cu sa-mp.ro 
Si n-am zis ca l-am avut noi sau altcineva, doar ca nu l-ai avut tu (cum ai mentionat mai sus) :)) ci doar faceai parte din staff si atat. Ca aveai acces la el si te ocupai de design si ce mai faceai tu, e cu totul altceva. Asa pot sa zic si eu ca l-am avut sau ca il am (avand acces complet la el) :) 

Ninja cat si Farse au fost doar de rezerva in vremurile cand exista totul gata ! Fost scripter si dezvoltator trebuie sa recunosc ca i-am cunoscut personal , iar ei au fost cu 2 fete !

De aici putem sa tragem concluzia de ce au avut aceste denumiri !

Nu au cucerit publicul pe vremea cand sa-mp era la putere ci doar au folosit !

Ce au publicat ei a fost restrictionat! 

Prezenta lor a fost de umplutura ! Conducea altcineva care a fost luat in vizor si a fost nevoit sa puna papagali in fata !

Edited by sTaRxDD
  • Haha 1
  • Administrator
Posted
18 hours ago, sTaRxDD said:

Ninja cat si Farse au fost doar de rezerva in vremurile cand exista totul gata ! Fost scripter si dezvoltator trebuie sa recunosc ca i-am cunoscut personal , iar ei au fost cu 2 fete !

De aici putem sa tragem concluzia de ce au avut aceste denumiri !

Nu au cucerit publicul pe vremea cand sa-mp era la putere ci doar au folosit !

Ce au publicat ei a fost restrictionat! 

Prezenta lor a fost de umplutura ! Conducea altcineva care a fost luat in vizor si a fost nevoit sa puna papagali in fata !

Adevarat :)) 
Ninja a facut prima data forumul asta la cererea unui fost mare scripter de la noi (daca esti de pe atunci, il stii sigur pe cmg4life ca si pe .com era destul de cunoscut).
Farse...el cred ca s-a cam impedicat din intamplare pe aici si nu a mai putut sa se ridice in picioare, si si-a incercat si el norocul sa devina cat de cat cunoscut. :))  

• Like 1

logo.png

Posted (edited)
2 hours ago, -=[Vyorel]=- said:

Adevarat :)) 
Ninja a facut prima data forumul asta la cererea unui fost mare scripter de la noi (daca esti de pe atunci, il stii sigur pe cmg4life ca si pe .com era destul de cunoscut).
Farse...el cred ca s-a cam impedicat din intamplare pe aici si nu a mai putut sa se ridice in picioare, si si-a incercat si el norocul sa devina cat de cat cunoscut. :))  

Au fost prin afara cu tot ce se intampla in lumea sa-mp !

Dar erau atat de "PROFESIONISTI" incat uitau sa modifice copyright-ul dintr-un script ! 

Incat munca ta era publica sub numele lor!

Edited by sTaRxDD