DeadlySIns Posted February 17, 2023 Posted February 17, 2023 (edited) Salutare baieti am si eu o problema la script, am o limita de bani pusa si nu stiu cum sa o scot sau sa o schimb ma poate ajuta careva va rog mult? Edited February 17, 2023 by DeadlySIns
0 segmentationfault Posted February 17, 2023 Posted February 17, 2023 DeadlySins: Domnul doctor, ma doare, va rog ajutati-ma. Doctorul: Ce te doare? DeadlySins: Da 2
0 DeadlySIns Posted February 17, 2023 Author Posted February 17, 2023 5 hours ago, segmentationfault said: DeadlySins: Domnul doctor, ma doare, va rog ajutati-ma. Doctorul: Ce te doare? DeadlySins: Da uitete inca odata ca am gresit xD
0 DeadlySIns Posted February 19, 2023 Author Posted February 19, 2023 On 2/17/2023 at 5:00 PM, max said: Salut din ce am 'inteles' cea ce ai vrut tu sa spui este ca ai o limita de bani si nu stii cum sa o scoti? dap
0 segmentationfault Posted February 20, 2023 Posted February 20, 2023 On 2/17/2023 at 2:36 PM, DeadlySIns said: uitete inca odata ca am gresit xD cu toate ca ai realizat ca ai gresit, tot prost ai ramas si n-ai realizat nimic din pilda mea.
0 Sancky Posted February 20, 2023 Posted February 20, 2023 1 hour ago, max said: Okey du-te la codul sistemului si da-mi te rog codul de la cele 4 lini de la sistem sa vad unde este limita sa te ajuti sa o scoti. de unde stii ca-s 4 linii
0 Sancky Posted February 20, 2023 Posted February 20, 2023 (edited) 1 hour ago, max said: este doar un if "developere" si nu sunt sigur daca e la prima sau la a 2 a asa ca ii le am cerut pe primele 4. doamne ce programatori experti avem pe comunitatea asta de samp, vezi codul inainte sa ti l arate si nici macar nu stii despre ce limita e vorba ca ce a spus el e prea vag, poate se refera la limita unui signed INT care poate avea doar 32 biti pt ca pawn-ul asa are arhitectura, nu suporta mai mult de 32 de biti dar ce a spus el nu e suficient si nici detaliat deci e doar o presupunere (acum inteleg de ce oferi servicii web development pe o platforma dedicata SA-MP-ului) Edited February 20, 2023 by Sancky
0 vincenzo40 Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 arata ne codul ca n avem cum sa te ajutam =]]]]]]]]]
0 DeadlySIns Posted February 21, 2023 Author Posted February 21, 2023 12 hours ago, Sancky said: doamne ce programatori experti avem pe comunitatea asta de samp, vezi codul inainte sa ti l arate si nici macar nu stii despre ce limita e vorba ca ce a spus el e prea vag, poate se refera la limita unui signed INT care poate avea doar 32 biti pt ca pawn-ul asa are arhitectura, nu suporta mai mult de 32 de biti dar ce a spus el nu e suficient si nici detaliat deci e doar o presupunere (acum inteleg de ce oferi servicii web development pe o platforma dedicata SA-MP-ului) bro sunt sigur ca tu ma poti ajuta da mi discordul tau sau da mi add DeadlySins#0069
0 Sancky Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 27 minutes ago, max said: dar tu de unde esti asa sigur ca " are liminta unui signed int" devazand codul de ma iei pe mine la purichat? am zis ca e doar o presupunere la ce ar putea insemna 'limita' aia de care zice el, nu am zis ca aia e problema lui cum ai facut tu cand i-ai cerut nu stiu ce '4 linii de cod' nostradamus.. In locul tau sincer as sta in banca mea decat sa scot prostii pe 'gura' in necunostiinta de cauza, da asa e cand ai iq-ul sub nivelul marii
0 HPQ123 Posted February 23, 2023 Posted February 23, 2023 On 2/17/2023 at 2:01 AM, DeadlySIns said: Salutare baieti am si eu o problema la script, am o limita de bani pusa si nu stiu cum sa o scot sau sa o schimb ma poate ajuta careva va rog mult? https://github.com/HPQ123-Oficill/bigInt poate te ajuta 1
0 segmentationfault Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 19 hours ago, MotioN said: Tu ce ai ma sobolanule, te-ai trezit cu o pula-n cur? ai făcut gimnastică mentală să scrii cuvintele alea; vezi că mâine te trezești la 7 să pleci la școală puiule. 1
Question
DeadlySIns
Salutare baieti am si eu o problema la script, am o limita de bani pusa si nu stiu cum sa o scot sau sa o schimb ma poate ajuta careva va rog mult?
Edited by DeadlySIns11 answers to this question
Recommended Posts