Jump to content
  • 0

Problema Streamer

Alexman

Question

Salut.Am o problema la Streamer si va rog daca ma puteti ajuta..streamer-ul actual este bun sa ma ajutati doar sa-l repar,multumesc!  :laugh:

Deci,folosesc MildoStreamer.

Merge totul bine doar ca obiectele nu apar [pot sta pe ele] dar nu se vad decat daca ma apropii foarte mult de ele si in ceata sa spunem...iar daca de exemplu este pamant,nu il vad deloc [obiectele cu streamer-ul ma refer].

Ma puteti ajuta va rog,ce trebuie sa reglez la el sa se vada obiectele cum trebuie?[precizez,obiectele sunt si le poti simti doar ca nu se vad decat de la mica apropiere].

O linie din GM,cum este un obiect cu streamer-ul: [pawn]CreateStreamObject(10491, 3139.482910, -1136.145508, 25.931807, 0.0000, 0.0000, 225.0000, 500);[/pawn]

Asa sunt toate liniile de la obiecte [ma refer la acel [glow=red,2,300]500[/glow] de la coada care cred ca trebuie reglat].

//EDIT:In server.cfg am pentru streamer setat asa:

stream_distance 200.0

stream_rate 2000

Astept raspuns,multumesc din suflet!

Blog-ul timpului liber! www.blogoffreetime.blogspot.com || Discuti,stiri,etc!Petrece-ti timpul liber in mod relaxant!

5 answers to this question

Recommended Posts

Ok,si pe mine ma mai ajutati va rog..am cautat dar nu am gasit nimic daca merge pentru 0.3C dar oricum server-ul il am de cand era 0.3A si nici atunci nu mergea  :cry:

Blog-ul timpului liber! www.blogoffreetime.blogspot.com || Discuti,stiri,etc!Petrece-ti timpul liber in mod relaxant!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.