Hiro Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 Salut in aceasta dimineata buna m-am gandit sa incep un remake pe baza de wCode 9# cyan daca nu va iesi ceva din el probabil o sa fie si ultimul pe care il voi mai face Toate update-urile le voi posta aici Web Developer My portfolio: Click
Hiro Posted April 2, 2022 Author Posted April 2, 2022 dashboard terminat Quote pagina online players terminata Quote Quote pagina staff terminata si aia Quote Web Developer My portfolio: Click
Hiro Posted April 2, 2022 Author Posted April 2, 2022 de acum nu te mai redirectioneaza pe pagina index cand nu iti gaeste o pagina te redirectioneaza pe pagina 404 Quote login trecut pe modal Quote pagina factions terminata si adaugata si in header Quote Web Developer My portfolio: Click
segmentationfault Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 ... de ce sa folosesti PHP cand ai ceva numit Vue/Angular/React si efectiv consumi un API?
Hiro Posted April 2, 2022 Author Posted April 2, 2022 3 hours ago, segmentationfault said: ... de ce sa folosesti PHP cand ai ceva numit Vue/Angular/React si efectiv consumi un API? acela nu este ucpul meu este "munca" lui kenny si am postat codul neatins :))))) si din pacate nu stiu alte limbaje de programare decat php si nu vreau sa trec pe js deoarece mi se pare prea greu Web Developer My portfolio: Click
segmentationfault Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 14 minutes ago, Hiro said: acela nu este ucpul meu este "munca" lui kenny si am postat codul neatins :))))) si din pacate nu stiu alte limbaje de programare decat php si nu vreau sa trec pe js deoarece mi se pare prea greu nu ti se pare prea greu, pur si simplu te-ai limitat la cateva limbaje de programare si iti este greu o schimbare brusca pentru ca te-ai obisnuit intr-un singur mediu, ceea ce e normal. daca incerci 2 sapt sa iei prin tutoriale si restul nu o sa ti se mai para asa de greu dupa.
Hiro Posted April 2, 2022 Author Posted April 2, 2022 7 minutes ago, segmentationfault said: nu ti se pare prea greu, pur si simplu te-ai limitat la cateva limbaje de programare si iti este greu o schimbare brusca pentru ca te-ai obisnuit intr-un singur mediu, ceea ce e normal. daca incerci 2 sapt sa iei prin tutoriale si restul nu o sa ti se mai para asa de greu dupa. multumesc pentru sfat o sa imi prinda bine Web Developer My portfolio: Click
Hiro Posted April 3, 2022 Author Posted April 3, 2022 o mica prezentare la sistemul de login Web Developer My portfolio: Click
Recommended Posts