AlexCelTare Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 (edited) salut,problema mea e, ca inainte am bagat niste obiecte,se vedeau, si am adaugat putin mai multe,si efectiv nu se mai vede niciunu din tot ce am adaugat. Nu gasesc o explicatie de ce a disparut tot mappingul de acolo. Oare e pentru ca sunt atat de multe obiecte in zona aia? Eu nu cred, Pentru ca stiu ca nu exista vreo limita la o obiecte. >>> Nush sper sa ma ajute cnv macar sa-mi ziceti daca la voi se vad,daca nu stiti rezolvarea https://pastebin.com/n1gzmZ5R Edited February 4, 2022 by AlexCelTare
AlexCelTare Posted February 4, 2022 Author Posted February 4, 2022 4 minutes ago, segmentationfault said: ai auzit de pastebin, bro? da bro da nush ce face si la ce ajuta sincer
segmentationfault Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 13 minutes ago, AlexCelTare said: da bro da nush ce face si la ce ajuta sincer pui tot codul bro acolo si iti genereaza un link, iar dupa link-ul ala il pui in post ca sa nu umpli toata postarea cu cod de 10k linii, intelegi bro?
AlexCelTare Posted February 4, 2022 Author Posted February 4, 2022 8 minutes ago, segmentationfault said: pui tot codul bro acolo si iti genereaza un link, iar dupa link-ul ala il pui in post ca sa nu umpli toata postarea cu cod de 10k linii, intelegi bro? ok... scuze atunci, sti rezolvarea?
segmentationfault Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 baga https://team.sa-mp.com/wiki/Streamer_Plugin.html
AlexCelTare Posted February 4, 2022 Author Posted February 4, 2022 17 minutes ago, segmentationfault said: baga https://team.sa-mp.com/wiki/Streamer_Plugin.html l-am pus,si am pus si include-ul,si nu merge
segmentationfault Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 trebuie sa schimbi din CreateObject in functia de la streamer pe care n-o mai stiu si sa-mp.com e jos. poate iti zice cineva de pe aici numele ei
Yonut Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 4 minutes ago, segmentationfault said: trebuie sa schimbi din CreateObject in functia de la streamer pe care n-o mai stiu si sa-mp.com e jos. poate iti zice cineva de pe aici numele ei Ca și completare, funcția era CreateDynamicObject.
Yonut Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 După ce ai descărcat pluginul și ai extras fișierele trebuie sa adaugi in gamemode sub celelalte include-uri, #include <streamer>, înlocuiești tot ce este CreateObject in CreateDynamicObject, compilezi GMul și te duci in server.cfg iar acolo la plugins adaugi streamer. Daca ai errori la compilare le poți lăsa aici pentru că s-ar putea sa mai fie perimetru de adăugat. Sunt de pe telefon, sper sa se înțeleagă ceva.
AlexCelTare Posted February 4, 2022 Author Posted February 4, 2022 34 minutes ago, Yonut said: După ce ai descărcat pluginul și ai extras fișierele trebuie sa adaugi in gamemode sub celelalte include-uri, #include <streamer>, înlocuiești tot ce este CreateObject in CreateDynamicObject, compilezi GMul și te duci in server.cfg iar acolo la plugins adaugi streamer. Daca ai errori la compilare le poți lăsa aici pentru că s-ar putea sa mai fie perimetru de adăugat. Sunt de pe telefon, sper sa se înțeleagă ceva. merge,multumesc
Yonut Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 2 hours ago, AlexCelTare said: merge,multumesc Nu ai pentru ce, as aprecia un +rep aici doar daca consideri ca merit Mult succes!
Recommended Posts