Jump to content

Servicii scripting de la HPQ123 (pret < $$)

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut pe toata lumea!

Prin acest topic vrea sa ma prezint pe mine si serviciile mele de scripting in pawn.

Ma numesc Ionut si am varsta de 18 ani.

Am o experienta de 3 ani in acest limbaj numit pawn si consider ca pot face ceva calitativ cu aceasta experienta acumulata.

Ce pot oferii eu?

Rapiditatea in a face sistemul, gandirea incat sa ruleze cat mai bine, pretul foarte accesibil pe care il pot oferi.

Pot face orice fel de sistem, sa fixez buguri, optimizare in gamemode-ul dvs. etc.

Cum pot testez gamemode-ul si cum pot face plata?

Dupa ce ne-am inteles la pret si finalizarea proiectului se testeaza si dupa ce se achita primesti produsul finalizat.

Plata se face prin PayPal, Transfer Bancar, Skrill, PaySafeCard.

Multumesc pentru atentia acordata. ;)

Cateva proiecte finalizate facute de mine:

https://github.com/HPQ123-Oficill/bigInt

Primul server facut de mine

Edited by HPQ123
  • Like 1
Posted

recomand din tot sufletul, persoana cu care am lucrat si inca lucrez in paralel, se descurca foarte bine cu ceea ce face

cum ziceam, il duce capul, up

• Like 1
  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 11 months later...
  • 1 month later...
Posted
On 10/21/2021 at 12:51 PM, HPQ123 said:

Salut pe toata lumea!

Prin acest topic vrea sa ma prezint pe mine si serviciile mele de scripting in pawn.

Ma numesc Ionut si am varsta de 18 ani.

Am o experienta de 3 ani in acest limbaj numit pawn si consider ca pot face ceva calitativ cu aceasta experienta acumulata.

Ce pot oferii eu?

Rapiditatea in a face sistemul, gandirea incat sa ruleze cat mai bine, pretul foarte accesibil pe care il pot oferi.

Pot face orice fel de sistem, sa fixez buguri, optimizare in gamemode-ul dvs. etc.

Cum pot testez gamemode-ul si cum pot face plata?

Dupa ce ne-am inteles la pret si finalizarea proiectului se testeaza si dupa ce se achita primesti produsul finalizat.

Plata se face prin PayPal, Transfer Bancar, Skrill, PaySafeCard.

Multumesc pentru atentia acordata. ;)

Cateva proiecte finalizate facute de mine:

https://github.com/HPQ123-Oficill/bigInt

Primul server facut de mine

up esti cel mai smk scripter!

• Thanks 1

• 4 months later...
  • 2 months later...
Posted
3 hours ago, segmentationfault said:

ce este cu limbajul ăsta "prala"? ai crescut cu șobolanii sub poduri?

salut fratelo, nebagand in seama faptul ca ai 50 de ani si suferi pe aici pe acest forum, se vede ca te bagi ca musca-n curu calului, ar fi mai ok sa ti vezi de treaba ta si sa nu te mai bagi in seama cu ori si cine, salut si sa ai o zi faina.

Posted
20 hours ago, irtencytalent said:

salut fratelo, nebagand in seama faptul ca ai 50 de ani si suferi pe aici pe acest forum, se vede ca te bagi ca musca-n curu calului, ar fi mai ok sa ti vezi de treaba ta si sa nu te mai bagi in seama cu ori si cine, salut si sa ai o zi faina.

scz prala nam stiut ca esti asa cool

• 11 months later...
Posted

Salut, Ionut!

Am în plan să creez un server de SA:MP RPG cu un concept unic, unde jucătorii să aibă parte de experiențe cât mai realiste, cu sisteme complexe, misiuni variate și joburi inspirate din viața reală. Vreau să fie un proiect bine pus la punct, care să atragă jucători prin detalii și originalitate.

Pentru asta, m-ar ajuta mult să colaborez cu tine pe partea de scripting. Sunt dispus să plătesc pentru serviciile tale, oricât e nevoie, pentru a obține un rezultat de calitate.

Dacă ești interesat, mi-ar plăcea să discutăm mai multe detalii și să vedem cum am putea lucra împreună la acest proiect.

Mulțumesc și aștept cu nerăbdare un răspuns de la tine!