Salut, am inceput de la un timp sa cer ajutor prea mult, se pare ca pauza asta mi-a stricat creierul
Deci, folosesc gm-ul lui NERS Side-Project, prima versiune, aceea de la care am inceput si eu gm-ul de la "0", am reusit sa adauga mai multe sisteme, etc, si cand am facut banca, mi-am dat seama dupa cateva zile ca la comanda /withdraw pot sa scot cat vreau eu din banca, nu aveam restrictie facuta. Am zis ok, o fac.
Faza este ca, nu merge, banii sunt stocati printr-o variabila. Folosind un include de BigInt, am incercat o varianta, dar primesc o erroare, nu mai dau de @NERSpe nicaieri, si din cate am inteles, el a editat putin include-ul de BigInt pentru a functiona.
Link GM :
eroare :
New-Santos.pwn(1925) : error 033: array must be indexed (variable "GetBigInt")
Linie Eroare : Comanda intreaga.
CMD:withdraw(playerid ,params[])
{
new amount;
if(IsInBank(playerid))
{
if(sscanf(params, "d", amount)) return sendUsage(playerid, "/withdraw <AmountofMoney>");
if(amount > 999999999) return sendError(playerid, "Nu puteti scoate mai mult de $999.999.999 din banca!");
if(getBank(playerid) > amount) return sendError(playerid, "Nu detineti aceasta suma de bani in banca."); // Linia cu eroarea.
removeBank(playerid, amount);
giveCash(playerid, amount);
SCMf(playerid, COLOR_WHITE, "You have withdrawn ($%s) from bank. New Balance : ($%s).", FormatNumber(amount),FormatBigInt(getBank(playerid)));
}
else
{
sendError(playerid, "Nu va aflati intr-o banca!");
}
return 1;
}
Question
VAurel
Salut, am inceput de la un timp sa cer ajutor prea mult, se pare ca pauza asta mi-a stricat creierul
Deci, folosesc gm-ul lui NERS Side-Project, prima versiune, aceea de la care am inceput si eu gm-ul de la "0", am reusit sa adauga mai multe sisteme, etc, si cand am facut banca, mi-am dat seama dupa cateva zile ca la comanda /withdraw pot sa scot cat vreau eu din banca, nu aveam restrictie facuta. Am zis ok, o fac.
Faza este ca, nu merge, banii sunt stocati printr-o variabila. Folosind un include de BigInt, am incercat o varianta, dar primesc o erroare, nu mai dau de @NERSpe nicaieri, si din cate am inteles, el a editat putin include-ul de BigInt pentru a functiona.
Link GM :
eroare :
New-Santos.pwn(1925) : error 033: array must be indexed (variable "GetBigInt")
Linie Eroare : Comanda intreaga.
YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCqHZo0HCgfmW5R5d6b5cnxw
2 answers to this question
Recommended Posts