RXS Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 (edited) Sunt in cautarea unui baiat cu cunostinte in orice framework, pe baza caruia sa poata face un server de FiveM. Vreau sa precizez ca prima idee faptul ca nu sunt dispus sa platesc, cel putin nu la momentul actual, dorinta mea fiind de a gasi un partener, un om serios care pe langa scripting sa faca parte din inima echipei alaturi de mine si alte persoane implicate. In prezent avem asigurate: hostul viitorului server (VPS) si fondurile necesare promovarii acestuia in diferite locuri. Pentru detalii, nelamuriri si alte curiozitati astept un "mesigi".CONTACT adversaru#1839 - Discord / Private message aici, pe forum. Edited September 23, 2021 by RXS
segmentationfault Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 dacă vreți o arhitectură mișto pe gta 5, încercați ceva bazat pe microservicii cu apache kafka
RXS Posted September 23, 2021 Author Posted September 23, 2021 (edited) updated. still here Edited September 23, 2021 by RXS
Raul8kyt Posted August 30, 2022 Posted August 30, 2022 Salut, ma numesc Raul am 14 ani. Eu in trecut am vrut sa imi fac propiul server de fivem. Dar fara suportul nimanui nu am putut. Iar in acel timp in care incercam sa fac server-ul am invatat sa scriptez Daca vrei sa ma contactezi pe discord Raauuuul#5859 1
Raulica123 Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 Salut eu sunt scripter Raulica#8852 pe discord Daca vrei iti fac eu server fain rau. Oricine vrea sunt disponibil.
Recommended Posts