Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sall all sunt nou pe forum am editat si eu un server  facut de Rock [am mai pus niste teleportari,obiecte,masini etc.] Serverul are urmatoarele teleporturi /drift1.../drift53 /lsair /lvair /sfair /ls /lv /sf /aa /dsc. Sper sa va placa  :grin: 

Download : http://solidfiles.com/d/81f00/

Guest RockStar
Posted

E acelasi care il stiam , numai ca ai definit tu ForEach si Loop si ai schimbat creditele , in rest e identic cu celalalt.

Edit:

Cand ma lasat link de download la el , am spus ca cine vrea poate sa posteze updaturi fara acordul meu , dar totusi , chestia asta tine de respect ....

Posted

E acelasi care il stiam , numai ca ai definit tu ForEach si Loop si ai schimbat creditele , in rest e identic cu celalalt.

Edit:

Cand ma lasat link de download la el , am spus ca cine vrea poate sa posteze updaturi fara acordul meu , dar totusi , chestia asta tine de respect ....

k man scz  :cry:

Posted

Lock:-j

iti bag eu un lock tie in cap hackarule,in topicurile tale cu servere editate nu voiai lock,dar aici vrei sai dea nu?

Stiu ca la edituri se da lock asa ca nu ma bag faceti ce vreti :D eu am vrut sal enervez pe gaburica :D =))

Posted

iti bag eu un lock tie in cap hackarule,in topicurile tale cu servere editate nu voiai lock,dar aici vrei sai dea nu?

Stiu ca la edituri se da lock asa ca nu ma bag faceti ce vreti :D eu am vrut sal enervez pe gaburica :D =))

ba muie imi nu te mai baga tu peste tot veziti de treaba ta fmm de prost

Let's Go To 193.84.64.110:7779 !

Stunt/DM/Race/Fun Server :)

193.84.64.110:7779 !!

Guest PlayON
Posted

ba m**e imi nu te mai baga tu peste tot veziti de treaba ta fmm de prost

Copile! TACI!

warning_mute.gif Muted

• 2 weeks later...
Posted

ba m**e imi nu te mai baga tu peste tot veziti de treaba ta fmm de prost

Copil tampit. xD

OMG, ce mult e editat, credite noi, fabulos !!!

Posted

stuntman-=!!" post="71902" timestamp="1305226395"]

Copil tampit. xD

OMG, ce mult e editat, credite noi, fabulos !!!

nu tio cerut nimeni parerea :))

Posted

Alex" post="72948" timestamp="1305746247"]

nu tio cerut nimeni parerea :))

Dar uite a postat in oftica ta,probleme?E postat aici,oricine poate sa isi spuna parerea!

Posted

Ruben" post="72979" timestamp="1305780060"]

Dar uite a postat in oftica ta,probleme?E postat aici,oricine poate sa isi spuna parerea!

Da dar...nici sa ma faca prost ca nu ma cunoaste :evil:  :wink:

Posted

ma sv e acelasi cu care la postat Rock

ai modificat creditele

Uitate la Romania Black Stunt (my server)

si uitate acolo ce am modiificat(a fost tot drift universe) dar am adaugat mape (zone de stunt , race ,............) comenzi noi

468833_437698_362328_hiphop.jpg
  • 1 month later...