mihaibr Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Eh ce sa zis si aicisaAzi cum stateam aicisa pe forum si nu faceam nimic aicisa m-a lovit deodata o inspiratie aicisa fix in cap si uite ce a iesit aicisa )Daca va intrebati ce treaba are blog de glume cu sa:mp:Este un domeniu pe care il folosesc doar pentru teste xD [pentru ca proiectul lui s-a dus dreq])Download aveti aicisa:http://solidfiles.com/d/17979/nu stiu cati o sa il foloseasca dar eh eu l-am postat :laugh:Sper sa nu inceapa lumea sa ma asalteze cu intrebari de genu:cum modific aia cum modific aialaltaVa uitati pe un tutorial html si va dati seama:DCei care v-or folosi acest layout:Daca vreti sa mai adaug ceva butoane sau altceva PM sau mesaj in topicul asta.Daca vreti sa vedeti un demo: www.blogdeglume.info
CrystyaN Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 stuntman-=!!" post="69302" timestamp="1303928843"]Frumos, bravo :tongue:
mihaibr Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Va multumesc tuturor Ma bucur ca va place :azn:
IcE. Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Nu prea e cine stie ce . Ori ce incepator PS poate sa faca o astfel de pagina HTML.Dar bravo 4/5PS:fa butoanele mai mici sa aiba un aspect mai frumos PS2:nu cred ca trebuia sa postezi aici :-w nu are nici o legatura cu SAMP(inafara de imagine care si aia e din SP) Stiu si eu ... branza e pe bani, dar eu tot ma joc pe gratis!
mihaibr Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Nu prea e cine stie ce . Ori ce incepator PS poate sa faca un astfel de pagina HTML.Dar bravo 4/5PS:fa butoanele mai mici sa aiba un aspect mai frumos PS2:nu cred ca trebuia sa postezi aici :-w nu are nici o legatura cu SAMP(inafara de imagine care si aia e din SP)cred ca se spune o astfel de pagina HTML si e bine unde am postat ca suntem in Salonul Mapelor, Fisierele, Unelte asa e si pe .com si tot acolo se posteaza ;)
Guest PlayON Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Tre sa fiu in dezacord cu fiecare de aici, nu este mare lucru, is mai degraba niste forme facute in Photoshop si cu glow sau Shadow.Butoanele puteai sa fie mai separate, dar sa nu fie toate pe o bara, sau macar sa se observer mai frumos unde se dilimteaza un buton.Ai bagt un "Slash" cat naiba de mare intre ele.Eh, pot spune 2/5, scuze, dar am ceva experienta in Photoshop si stiu ce zic.Data viitoare incearca sa folosesti forme mai "patrate" si sa fie ori mai colorat ori simplu de tot, si incearca sa te joci si cu opacitatea cum trebuie.
Darksone Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 are dreptate zhero, asta e usor oricine poate sa faca o imagine in photoshop si sa o separe si gata ... 2/5 Dark StunT New Version => 60%
Guest PlayON Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 are dreptate zhero, asta e usor oricine poate sa faca o imagine in photoshop si sa o separe si gata ... 2/5Nu te lua dupa mine, daca nu postam toti ati fi continuat cu 5/5.
mihaibr Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 In sfarsit o parere mai reala :azn:sincer si euma miram ca tot posteaza lumea 5/5 Frumos blah blahE adevarat pentru cei care nu stiu PS arata super :shocked:Sincer Zh3r0 nici 2/5 nu cred ca meritaMultumesc pentru sfaturila faza cu formele mai "patrate" sincer eu m-am cam saturat de ele deaia am si facut totul rotund :)
Recommended Posts