NERS Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Nu stiu daca e o problema de la mine sau din gamemode, dar cand intru cu orice cont pe server si are id 0 merge perfect, pot sa ma loghez, dar daca intru cu multiprocess pe alt cont care are id 1+ imi da kick dupa logare, are cineva idee de ce?
0 testX Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Posibil sa ai restrictie, sa joci doar de pe un cont
0 NERS Posted April 19, 2021 Author Posted April 19, 2021 (edited) mi-am dat seama ca pica tot serverul cand se intampla asta, chiar nu stiu de ce am incercat si pe hamachi cu un prieten, acelasi lucru, cu o versiune mai veche al gm-ului nu se intampla nimic si nu stiu daca conteaza, dar cand deschid samp-server trebuie sa astept vreo 20 de secunde pana se incarca baza de date, are vreo relevanta? Edited April 19, 2021 by NERS
0 NERS Posted April 19, 2021 Author Posted April 19, 2021 (edited) mersi, merge, doar ca acum jucatorul cu id 1 nu poate sa scrie pe chat deloc, nici text nici comenzi etc, dar serverul este online si cel cu id 0 poate EDIT: am rezolvat, era o problema de la y_bit, verificarile cu if(!IsPlayerLogged[playerid]) return 0; trebuia sa le schimb in if(!Bit_Get(IsPlayerLogged, playerid)) return 0; cer t/c pwp Edited April 19, 2021 by NERS
0 zNx[] Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 hm, fa un update total, la toate pluginurile, nu uita sa compilezi si gamemodeul cu noile versiuni
0 NERS Posted April 19, 2021 Author Posted April 19, 2021 am rezolvat deja, am editat mesajul acela dupa ce ai scris tu, dar mersi oricum!
Question
NERS
Nu stiu daca e o problema de la mine sau din gamemode, dar cand intru cu orice cont pe server si are id 0 merge perfect, pot sa ma loghez, dar daca intru cu multiprocess pe alt cont care are id 1+ imi da kick dupa logare, are cineva idee de ce?
8 answers to this question
Recommended Posts