Jump to content
  • 0

Cum pot schimba vehiculele unui factiuni?

Question

12 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Nu stiu gamemodeul da, dar vezi ca tre sa fie la OnGamemodeinit, daca sunt statice si dynamice daca sunt in baza de date, Sunt create cu CreateVehicle sau CreateVehicleEx(daca e functia schimbata). Succes!

• 0
Posted

poti fi mai explicit te rog?am incercat toate metodele sa caut,si dupa id ul masinii,si cu CreateVehicle,si cu CreateVehicleEx

• 0
Posted
Acum 39 minute, hunt3r a spus:

Salut,lucrez pe bluffs v4 si nu gasesc unde pot schimba lacatiasi modelul masinilor din lspd in gamemode,are cineva idee?

Cred ca sunt in baza de date(daca nu gasesti nimic la OnGamemodeInit)

• 0
Posted
Acum 1 minut, MiritaXD a spus:

Cred ca sunt in baza de date(daca nu gasesti nimic la OnGamemodeInit)

nah,nu mi dau seama unde sunt

• 0
Posted

Pai vezi un ai functia asta CreateVehicleEx, cauti ceva de genul trebuie sa ai LSPDCar[0] = CreateVehicle(vehicletype, Float:x, Float:y, Float:z, Float:rotation, color1, color2, respawn_delay, addsiren=0) sau CreateVehicleEx(vehicletype, Float:x, Float:y, Float:z, Float:rotation, color1, color2, respawn_delay, addsiren=0).

• 0
Posted
Acum 1 minut, hunt3r a spus:

nici baza de date,nici in gm nu gasesc

Vezi ca in baza de date ai tabelul "vehicles", acolo sunt toate(doar ce descarcai acum gm ul si verificai)

• Like 1
  • 0
Posted
Acum 1 oră, MiritaXD a spus:

Vezi ca in baza de date ai tabelul "vehicles", acolo sunt toate(doar ce descarcai acum gm ul si verificai)

Acolo sunt vehiculele personale.

• Like 1

• 0
Posted
Acum 19 ore, zNx[] a spus:

Acolo sunt vehiculele personale.

Acum 20 ore, MiritaXD a spus:

chiar nu are nimeni idee?