Shade Posted March 12, 2021 Report Share Posted March 12, 2021 (edited) Username: Shade Vârstă: 21 Ce recrutezi?: Caut proiect de lunga durata care are nevoie de un scripter. Ce oferi în schimb: Lucrez gratuit, nu am nevoie de bani. Imi trebuie putina practica. Detalii de contact: discord: Shade#3644 Alte precizări: Merci pentru timpul acordat. Bafta Edited March 13, 2021 by Shade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeNNy Posted March 13, 2021 Report Share Posted March 13, 2021 Succes la treaba! Quote Servicii WEB - PM. Portofoliu - click aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted March 14, 2021 Author Report Share Posted March 14, 2021 Acum 9 ore, KeNNy a spus: Succes la treaba! Merci + UP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VAurel Posted March 14, 2021 Report Share Posted March 14, 2021 Eu va inteleg, ok, faceti treaba pe gratis. Dar un mic portofoliu, niste mici detalii despre ce stii sa faci? Plus ca ai 0 activitate aici, si nu ne putem da seama despre cine esti sau ceva de genul... Fara suparare, dar trebuie si niste informatii de genul. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y_Klass Posted March 14, 2021 Report Share Posted March 14, 2021 3 hours ago, VAurel said: Eu va inteleg, ok, faceti treaba pe gratis. Dar un mic portofoliu, niste mici detalii despre ce stii sa faci? Plus ca ai 0 activitate aici, si nu ne putem da seama despre cine esti sau ceva de genul... Fara suparare, dar trebuie si niste informatii de genul. ce mana ai zici ca-i ancora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VAurel Posted March 14, 2021 Report Share Posted March 14, 2021 Acum 23 minute, Y_Klass a spus: ce mana ai zici ca-i ancora La ce te referi? :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
After School Community Posted March 15, 2021 Report Share Posted March 15, 2021 (edited) Salut . Daca vrei sa faci parte din echipa noastra ...poti sa te alaturi comunitatii noastre . Discord : UnknownFace666 #6666 , pentru a discuta . Edited March 15, 2021 by After School Community Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allxseiggen Posted March 15, 2021 Report Share Posted March 15, 2021 La 13.03.2021 la 0:27, Shade a spus: Username: Shade Vârstă: 21 Ce recrutezi?: Caut proiect de lunga durata care are nevoie de un scripter. Ce oferi în schimb: Lucrez gratuit, nu am nevoie de bani. Imi trebuie putina practica. Detalii de contact: discord: Shade#3644 Alte precizări: Merci pentru timpul acordat. Bafta Bigi vasea, bigi Cat despre scripting, având un server te motiveaza foarte mult ca să avansezi, sa inveți mai multe. Mult succes și mai intai fă și tu niște sisteme ca sa le ai ca portofoliu, stimuleaza un pic creeru ala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted April 4, 2021 Author Report Share Posted April 4, 2021 La 15.03.2021 la 22:12, Allxseiggen a spus: Bigi vasea, bigi Cat despre scripting, având un server te motiveaza foarte mult ca să avansezi, sa inveți mai multe. Mult succes și mai intai fă și tu niște sisteme ca sa le ai ca portofoliu, stimuleaza un pic creeru ala. Merci + UP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
axelutz Posted July 13, 2021 Report Share Posted July 13, 2021 faci gm de la 0 contra-cost + servicii ulterioare de scripting ( probabil salariu lunar sau per update ) ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts