Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×

Recommended Posts

Posted

OS Detector.

OS - Operating System

ex.: Windows, Linux etc..

Cand un jucator se conecteaza, in consola apare ce sistem de operare este folosit de jucator. Windows NT, 2000 sau XP sau Windows 95 sau 98.

Nu cred ca ajuta la ceva, dar m-am gandit sa-l public.

BUG: In loc de numele jucatorului apare <null>. Voi incerca sa repar bug-ul in versiunile urmatoare cand va fi suportat Linux-ul si alte sisteme de operare.

Download:

<REMOVED>

Posted

super laz BRAVOO!

Imi aduc aminte cand jucam pe versiunea 0.1.. ala era SA-MP adevarat.

Va salut cu respect (pe cei care merita).

Guest farse
Posted

>:( macar a facut ceva,si e chiar fain,tu nici la pwn nu stii bine,si critici pe cei care stiu C++

PS:Fain laz  :D

Posted

Il am dinainte sa-l publici ;D dar nu conteaza asta :P

Oricum, suuuuper!!!

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Guest Namtih
Posted

Frumos.

Dar... Care ar fi intrebuintarea lui mai exact?

Posted

laz tu esti putin noob la faza asta, sa-mp nu se poate juca decat de pe windows, Linux, Mac NOT SUPPORTED.

1) =))

2) A zis cineva de MAC ?

3) SA-MP se poate juca si pe alte sisteme de operare...

Dar... Care ar fi intrebuintarea lui mai exact?

Nu cred ca ajuta la ceva, dar m-am gandit sa-l public.

Posted

bv lazlow... ce ma k eu dupa cum vad, lazlow are pasiunea asta n el o sa ma ia in curand la scripting si sa-mp deci lazlow o sa fie noul Cel mai bun scripter din romania (nu zic eu asta, ci altii)...

-Toate tutorialele postate intra aici sau puneti-le direct [url=http://www.sa-mp.ro/forum/index

Guest farse
Posted

Cel mai bun scripter,minor(adolescent,sau la ce grupa se coprinde varsta lui),din romania,sunt altii si mai destepti,care is pe la MicroSoft,RockStar,dar tot pe acolo o sa ajunga si Laz  :D

Posted

Foarte super ;D (grea-i romana), nu-i prea folositor dar totusi e primul tau plugin.

Cel mai bun scripter,minor(adolescent,sau la ce grupa se coprinde varsta lui),din romania,sunt altii si mai destepti,care is pe la MicroSoft,RockStar,dar tot pe acolo o sa ajunga si Laz  :D

Cel mai bun de pe SA-MP nu cel mai bun din Romania ca sunt altii care stiu mai mult.

B-Zone: Role Play Server -  77.81.202.202:7777 [url=http://www.game-monitor.com/sa-mp_GameServer/77.

Posted

Sunt altii mai buni: cmg4life, MoroJr, WeGoneNutz(sa-mp.com)...

OFF-Topic...

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

seif,y_less,andre,astro,fear.

in aafra de cmg nu-i nimeni roman! si fear ce-i asa de tare ca a facut modu GF? intr-adevar l-a facut el si e cel mai jucat gm parca dar altceva n-a facut

Imi aduc aminte cand jucam pe versiunea 0.1.. ala era SA-MP adevarat.

Va salut cu respect (pe cei care merita).

• 4 weeks later...
Posted

laz tu esti putin noob la faza asta, sa-mp nu se poate juca decat de pe windows, Linux, Mac NOT SUPPORTED.

Useless plugin.

Heh... ai cumva Mac , sau Linux sa comentezi , eu am pe laptop Mac si imi merge San Andreas

GG pentru Plug-In LaZ

Gamemodes [url=http://www.sa-mp.ro/f

• 2 weeks later...
Posted

frumos laz, cine zice ca e useless, rulez sa-mp de pe MAC, LINUX :) nu am testat inca pe BeOS xD

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.