RavageNostalgic Posted August 20, 2020 Posted August 20, 2020 Salutare SAMP Romania, recent am descoperit si eu forumul si chestii legat de scriptingul din spatele serverelor de pe piata. As dori sa deschid un server de SAMP, si as vrea sa invat limbajul PAWN, dar m-am informat foarte mult dupa cum este piata si serverele cum sunt, si ma intreb defapt am mai multe intrebari: 1.Se mai merita sa inveti limbajul PAWN? 2.Se mai merita sa iti deschizi server de samp? 3.Sa inveti alte limbaje de programare, precum C++, HTML/CSS, PHP?
-=[Vyorel]=- Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 On 8/20/2020 at 6:21 PM, RavageNostalgic said: 1.Se mai merita sa inveti limbajul PAWN? 2.Se mai merita sa iti deschizi server de samp? 3.Sa inveti alte limbaje de programare, precum C++, HTML/CSS, PHP? 1. Da. Macar pt cultura ta generala. 2. Nu. 3. Da. Nu se stie niciodata cand te vor ajuta. ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Banditul Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 Ca sa completez putin din ce a spus deja Vyorel mai ales la 3. Daca vrei sa mergi pe acest drum de dezvoltare software/web chiar recomand sa inveti alte limbaje de programare. Experienta pe care am avut-o invatand a fost una placuta si mi-as fi dorit sa fi inceput sa invat mai repede decat am facut-o dar la sfarsit tot am iesit castigat. PS: HTHML/CSS nu sunt limbaje de programare
Armyw0w Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 de ce ai invata un limbaj ca pawn? pentru ca e folosit in sa-mp :))? moare jocul asta, n-o mai fost actualizat de ani buni. mai bine inveti ceva mai modern, Unity, Unreal Engine sa faci jocuri. mai ai optiunea de c#/nodejs pentru rage:mp Nu prea ajut la categoria RP/GF.
Recommended Posts