0 andreiusq Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 (edited) 2 hours ago, KB.HERO said: Ai failed la pluginul iTD lmao, n-are nici o treaba 2 hours ago, MrBoo said: Poze: https://imgur.com/a/s4qnNiu Help me Ai discord-connector (.so care nu se afla), descarcă-l, există un bot de discord pentru gamemode (anunțurile /ad primesc mesaj pe discord, /aduty, șamd). (Știți, trebuie să vă uitați în server.cfg, să numărați acele plugin-uri și abia după să vedeți de ce nu vă merge dacă nu știți să citiți sau să dați scroll mai sus) Edited July 31, 2020 by andreiusq
0 usera6hkn9975gb Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 @KB.HEROce treaba are itd cu serverul :))) Cand eram mic, eram mare zdreanta Eu fut*am femei, vara miu umbla prin casa Discord: ㍿ Luca лол㍿ツ#5482 Sunt de moda veche inca mai cred in Respect!
0 CosminAK47 Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 (edited) La 31.07.2020 la 6:35, MrBoo a spus: Poze: https://imgur.com/a/s4qnNiu Help me actualizeaza pluginurile la ultima versiune si in server cfg le treci fara .so Edited August 1, 2020 by CosminAK47 YouTube : Click Discord : CosminAK47#8524
0 MrBoo Posted August 3, 2020 Author Posted August 3, 2020 La 31.07.2020 la 13:27, andreiusq a spus: lmao, n-are nici o treaba Ai discord-connector (.so care nu se afla), descarcă-l, există un bot de discord pentru gamemode (anunțurile /ad primesc mesaj pe discord, /aduty, șamd). (Știți, trebuie să vă uitați în server.cfg, să numărați acele plugin-uri și abia după să vedeți de ce nu vă merge dacă nu știți să citiți sau să dați scroll mai sus) L-am remediat, dar când a venit pe server, a fost!
0 MrBoo Posted August 4, 2020 Author Posted August 4, 2020 La 31/7/2020 la 10:48, KB.HERO a spus: Bạn đã thất bại với plugin iTD Ajuta-ma!
0 KB.HERO Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 Acum 5 ore, MrBoo a spus: Ajuta-ma! Nu ai rezolvat ? Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
0 andreiusq Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 On 8/3/2020 at 10:31 AM, MrBoo said: L-am remediat, dar când a venit pe server, a fost! Pentru că trebuie să ai minim un IQ de 300 să deschizi un server de samp, este? E de la baza de date, nu ai configurat-o bine.
0 RaulDume Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 (edited) Vad ca ai luat failed la pluginul 'iTD' , poate e de la asta , iar daca nu , incearca sa updatezi toate pluginurile la aceeasi versiune cu include-urile '.inc', iar dupa verifici server.cfg sa fie puse toate fara '.so'. P.S : Si eu am avut aceeasi problema , doar ca la mine nu se incarca plugin-ul 'mysql' , deoarece nu aveam : mvscp100.dll , mvscp120d.dll , mvscr100.dll. Edited August 4, 2020 by RaulDume 1
0 andreiusq Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 (edited) 6 hours ago, RaulDume said: Vad ca ai luat failed la pluginul 'iTD' , poate e de la asta , iar daca nu , incearca sa updatezi toate pluginurile la aceeasi versiune cu include-urile '.inc', iar dupa verifici server.cfg sa fie puse toate fara '.so'. P.S : Si eu am avut aceeasi problema , doar ca la mine nu se incarca plugin-ul 'mysql' , deoarece nu aveam : mvscp100.dll , mvscp120d.dll , mvscr100.dll. De câte ori trebuie să vă spun că NU ARE NICI O TREABĂ ITD-UL? Fira mama lui a dracu de plugin, nici acum în 2020 nu știți cu ce se mănâncă? E UN PLUGIN PENTRU FILTERSCRIPT-UL „ITD” -> NOTE: This tool is only created for scripters who wants to create textdraws for his server. If you want players to use this, you are in the wrong place. învățați înăinte să comentați, sau măcar documentați-vă, uitați-vă în script dacă se folosește ITD (chiar dacă nu se folosește, e doar pentru textdraw-urile custom). Am dat soluția mai sus. Kisses. Edited August 4, 2020 by andreiusq 1
0 MrBoo Posted August 8, 2020 Author Posted August 8, 2020 La 31.07.2020 la 10:48, KB.HERO a spus: Ai failed la pluginul iTD Am încărcat cu succes 7 plugin-uri, dar tot nu reușește!
-2 KB.HERO Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 Acum 12 minute, MrBoo a spus: Poze: https://imgur.com/a/s4qnNiu Help me Ai failed la pluginul iTD 3 Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
Question
MrBoo
Poze: https://imgur.com/a/s4qnNiu
Help me
12 answers to this question
Recommended Posts