Jump to content

RaulDume

Membru
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by RaulDume

  1. Tu faci suferinte de genu' ? Tu care iei gamemode uri de la brazilieni traduci 3-4 texte si gata -> 'gm unic'.
  2. FaNnN | DauDePeShort#3425 da-mi pe discord add si vad cu ce te pot ajuta. Daca nu pot , asta e.
  3. "mysql_format(handle, query, sizeof(query), "UPDATE `conturi` SET `blabla`='%d' WHERE `ID`='%d'", PlayerInfo[playerid][blabla], PlayerInfo[playerid][pSQLID]); mysql_query(handle, query);" Sper ca am fost de ajutor.
  4. Intri in folderul principal -> pawno -> include -> systems.inc , il deschizi in sublime text 3 si cauti asa 'rpg.' si acolo schimbi in numele server-ului tau.
  5. Problema rezolvata , poate confirma si Ligh113.
  6. FaNnN | DauDePeShort#3425 pe discord.
  7. FaNnN | DauDePeShort#3425 | Da-mi add si un pm.
  8. Nu ai conectat corect baza de date.
  9. Faci 2 stock-uri mai jos de comanda '/admins'. Bun , aici poti sa-ti modifici tu gradele. Acum mergi la comanda /admin , faci un loop in felul urmator : Cam asa ar trebui sa arate. Sper ca ti-am fost de ajutor.
  10. Il poti deschide cu : Notepad , Sublime text 3 si orice alt editor. ( fisierele .inc nu se compileaza ).
  11. Aaaa , pai doar trebuie sa mearga la tabelul 'users' -> 'check all' -> 'Delete'.
  12. Hmm, cel mai probabil iti lipseste ceva din gamemode. Vezi daca lipseste 'main'. Adauga asta la tine in gamemode undeva sus de tot dupa definiri. Inainte de 'public OnGameModeExit() {'
  13. Nu ai cum sa pui o data de baze de la un gamemode la un alt gamemode, doar daca acestea sunt asemanatoare 1/1 , ceea ce e nu e prea posibil.
  14. Ai sectiunea de gamemode-uri.Si in plus nu se cer gamemode-uri , daca doresti ceva gamemode dupa preferinte , platesti.
  15. Cauta asta in gamemode : Si inlocuieste cu : Adica o dezactivezi. Sper ca am fost de ajutor. P.S : Dupa ce faci asta , trebuie compilat.
  16. Dupa cum a zis si @Gigel, nu ai creat in baza de date -> tableul 'systems' , in structura tabelului definit 'JobGoalMaxValue' , cum faci asta ? Uita-te mai jos : Mergi la tabelul 'systems' -> Apesi pe 'Structure' , mergi jos de tot , iar acolo va scrie ceva de genul " Add 1 column(s) after ceva. -> Apesi pe go -> Pui numele si etc.\ Sper ca am fost de ajutor.
  17. Vad ca ai luat failed la pluginul 'iTD' , poate e de la asta , iar daca nu , incearca sa updatezi toate pluginurile la aceeasi versiune cu include-urile '.inc', iar dupa verifici server.cfg sa fie puse toate fara '.so'. P.S : Si eu am avut aceeasi problema , doar ca la mine nu se incarca plugin-ul 'mysql' , deoarece nu aveam : mvscp100.dll , mvscp120d.dll , mvscr100.dll.
  18. Bun , daca mai are cineva problema lui , inseamna ca nu ati pus corect numele de la fisierul '.pwn' in server.cfg la linia de 'gamemodes0'. Daca numele fisierului este 'wa-rpg.pwn' in server.cfg la linia aceea va trebui sa puneti wa-rpg 1. Sper ca am fost de folos.
  19. Deci , ca sa fie treaba treaba, o sa-ti fac eu cum ar trebui sa fie comanda : Sper ca nu am omis nimic.
  20. Folderul unde ai tu tot -> Pawno -> include -> systems.inc Dai CTRL + F si cauti 'Logo' si va trebui sa fie acolo la functia :
  21. In loc de ABroadCast , foloseste functia 'SendAdminMessage' , e acelasi lucru. Iar acolo in loc de 'ABroadCast(COLOR_ADMCHAT,string,1);' , scrii ' SendAdminMessage(COLOR_LIGHTRED, string, 1); ' La restul este problema ca nu corespund functiile din gamemode ul de pe care a fost luata comanda cu al tau gamemode , trebuie sa schimbi functiile cu functiile gamemode-ului tau. De obicei 'pColorsx' se defineste in fisierul '.inc' , gen se foloseste la salvarea in baza de date. Exemplu :
  22. Cand intri pe server , o sa te spawneze la coordoantele setate deja in gamemode , scrie '/save' , dupa mergi si cauti in pc 'savedpositions' , copiezi coordonatele si dai Ctrl + F in gamemode si dai copy paste , iar dupa coordonatele vechi le inlocuiesti cu cele pe care doresti sa le pui. ( spawn-ul nou ).
  23. if(PlayerInfo[pAdmin] <= 6 && PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 7) return SendClientMessage(playerid, -1, "Nu poti seta admin acelui player.") // Daca admin-ul are admin 6 sau mai mic sa nu poata seta admin altui admin mai mare sau egal cu valoarea 7.
  24. 100% i-a lipsit : zcmd.inc din pawno -> include.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.