Fac acest topic.. ca sa ma ajutati sa invat cum pot muta tot serverul pe ZCMD.
Serverul meu e pe "strcmp" si vreau ca din toate comenziile sa ma ajutati cum il mut in ZCMD,stiu ca in loc de
if (strcmp(cmd, "/disco", true)==0)
vine
CMD:disco(playerid, params[])
oricum tot GM e diferit la comenzi "if (strcmp(cmd.. mai am si if(strcmp(cmdtext.. etc.. " ma rog,nu ma intereseaza chestia asta . vreau doar sa'mi explicati cum si unde modific si ce sa pun ca sa'mi mearga pe zcmd. am inteles ca e mai usor si ca micsoreaza GM.. nu intelegeam si nici acum nu inteleg.. ca totusi daca schimb tot gm la comenzi in loc de IF comanda... cu CMD: e aceas linie nu tai nimic sau sa micsorez... oricum ..
as vrea doar sa vad ce pun sus #include <zcmd> parca si #include <sscanf2> asa.. si dupa ce sterg si ce pun.
Question
XpLoD
Fac acest topic.. ca sa ma ajutati sa invat cum pot muta tot serverul pe ZCMD.
Serverul meu e pe "strcmp" si vreau ca din toate comenziile sa ma ajutati cum il mut in ZCMD,stiu ca in loc de
vineoricum tot GM e diferit la comenzi "if (strcmp(cmd.. mai am si if(strcmp(cmdtext.. etc.. " ma rog,nu ma intereseaza chestia asta . vreau doar sa'mi explicati cum si unde modific si ce sa pun ca sa'mi mearga pe zcmd. am inteles ca e mai usor si ca micsoreaza GM.. nu intelegeam si nici acum nu inteleg.. ca totusi daca schimb tot gm la comenzi in loc de IF comanda... cu CMD: e aceas linie nu tai nimic sau sa micsorez... oricum ..
as vrea doar sa vad ce pun sus #include <zcmd> parca si #include <sscanf2> asa.. si dupa ce sterg si ce pun.
Multumesc.
8 answers to this question
Recommended Posts