Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×
  • 0

Question

Posted

am o problema la un gamemode rpg nu are acel SQL mysql_connect user ps host etc doar ca are o baza de date cine ma poate ajuta sa ma contacteze pe discord:chinezu#6334 daca reusesc platesc 

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Salut, daca nu specifici aici toate detaliile problemei si un cod sa vedem despre ce e vorba nu te va ajuta nimeni in privat si cel mai probabil topicul va fi inchis.

Daca vrei sa te ajute in privat contra cost postezi la categoria potrivita  sau contactezi pe cineva de la servicii scripting

__  ____      __           
   /  |/  (_)____/ /____  _____
  / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/
 / /  / / (__  ) /_/  __/ /    
/_/  /_/_/____/\__/\___/_/     
SERVICII SCRIPTING DE CALITATE
Pagina     Scripting     pawn
  • 0
Posted

Eu vorbesc eu aud, am zis ca nu se ajuta in privat iar tu imi zici ca mi ai dat pm. Este forum deschis publicului exact pentru asta, ca toata lumea sa iti vada problema sa te poata ajuta.

__  ____      __           
   /  |/  (_)____/ /____  _____
  / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/
 / /  / / (__  ) /_/  __/ /    
/_/  /_/_/____/\__/\___/_/     
SERVICII SCRIPTING DE CALITATE
Pagina     Scripting     pawn
  • 0
Posted
Acum 19 ore, DeViL a spus:

am o problema la un gamemode rpg nu are acel SQL mysql_connect user ps host etc doar ca are o baza de date cine ma poate ajuta sa ma contacteze pe discord:chinezu#6334 daca reusesc platesc 

Daca In GM nu are MySQL_connect, inseamna ca acel GM este NoMySQL

• 0
Posted

Salut!Incearca sa cauti #define SQL_HOST si astea dar cred ca in zadar , probabil gm ul nu detine o baza de date , este nonmysql

• 0
Posted

Daca nu este in fisierul '.pwn' , incearca sa il cauti prin fisierele '.inc' , ca este imposibil sa fie nonmysql daca are baza de date in fisiere.