Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×

Recommended Posts

Posted

Salut, astazi m-am decis sa va pun sistemul meu de garage, nu e cine stie ce deoarece nu sunt un scripter expert.Eu doar am adunat cateva functii pentru a face scriptul sa mearga, l-am testat de cel putin 10 ori + video cu el!.

Da-ti si voi un laik daca va place si un comment:

Link Download: https://pastebin.com/mEtW3tkr

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

E ok, bravo, incearca sa-l faci mai complex ca e ciudat asa, si cand ma refer mai complex, sa poti intra cu masina in garaj, sa salvezi la masinile personale virtualworld-ul din garaj, sa fie garajele pe virtualworld-uri diferite, etc, stii ce zic.

Posted

Da, o sa iau in considerare comentariul tau.O sa fac poate o versiune a 2 a sistemului mai bine facuta.Acum lucrez la un server personal facut de mine ca sa-mi perfectionez functiile pentru a putea evolua mai mult in aceasta parte a scripting-ului!.Da, o sa iau in considerare comentariul tau.O sa fac poate o versiune a 2 a sistemului mai bine facuta.Acum lucrez la un server personal facut de mine ca sa-mi perfectionez functiile pentru a putea evolua mai mult in aceasta parte a scripting-ului!.

• 1 month later...
  • 5 months later...