Cruncy Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 as vrea si eu sa pun protectie la server adica o parola si nimeni nu se poata conecta pana nu scot eu protectia...ma poate ajuta cineva?
IstuntmanI Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 Adauga in server.cfg asta:password PAROLA*PAROLA - schimbi cu ce parola vrei.
Cruncy Posted April 11, 2011 Author Report Posted April 11, 2011 nu sa pun parola la server...aia stiu eu vreau sa pun protectie la server...
ruben88 Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 nu sa pun parola la server...aia stiu eu vreau sa pun protectie la server...Ce fel de protectie ma? Ca sunt protecti mai multeDar ca sa pui parola pe server sa nu intre nimenea trebuie sa faci cum a spus stuntman
Cruncy Posted April 11, 2011 Author Report Posted April 11, 2011 deci ma nu sa nu poata intra...poa sa intre pe server dar sa nu se poata loga pana nu scot eu protectia
TzAkS Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 Ce rost ar avea asta?Mai bine pui parola la server..si cand scoti parola intra playerii si se pot si loga;)Si nu cred ca poti sa faci asa ceva
Question
Cruncy
as vrea si eu sa pun protectie la server adica o parola si nimeni nu se poata conecta pana nu scot eu protectia...ma poate ajuta cineva?
5 answers to this question
Recommended Posts