Jump to content

Question

Posted

Deci am un gamemode,si imi da eroarea asta cand dau Compile.

Daca puteti sa imi spuneti cum sa o rezolv,va rog.

Si explicatimi pas cu pas..sunt mai nou in scripting

Multumesc.

D:\DOCUME~1\ADMINI~1\Desktop\0.3c\GAMEMO~1\GM.pwn(16) : fatal error 100: cannot read from file: "streamer"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

10 answers to this question

Recommended Posts

Posted

l`ai pus in pawno pe care il folosesti?Poate ai mai multe pawno in pc si folosesti altu..intra in pawno in care ai pus streamer`u si dai open..si deschizi GM-ul tau

gXvsYS
Posted

Deci va explic ce am facut:

1. Am un gamemode(al meu) si vreau sa iau ceva din alt gamemode(a lu' altu cred).

2. Am gasit ce miam dorit,si am copiat alea in gamemode(al meu).

3. Cand am dat Compile,mia dat eroarea aia cu streamer(am dat compile la gamemode al meu cu alea de la celalat bagate).

Daca stiti ce vreau sa zic,adica cum sa iau dintrun gamemode sa bag in altu,va rog ajutatima.

Posted

Eroarea aia asta inseamna ca nu ai fisierul "streamer" in pawno->include!!!

Pune fisieru ala acolo si o sa mearga

http://solidfiles.com/d/09460/

Ia din pawno,includes, fisieru streamer..si pune`l in :pawno,includes din Folderu unde ai tu serveru,si pui si plugins daca nu ai acolo..si in server.cfg sub filescripts scrii plugins streamer

E asa greu?:|

gXvsYS
Posted

Nu poti lua orice..si sa dai copy si paste la sistemu de masini de pe gm-ul ala e greu...+ca nu e numa /v buy de luat..sunt mai multe de acolo..cel mai bine fa cum ti`am zis eu,Pentru inceput e mai bine asa

gXvsYS
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.