Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aceasta minimapa este facuta de la 0 de mine si avea ca scop schimbarea clientului actual al sa-mp-ului si a face lumea sa vada server-ul mai diferit chiar si cu moduri.

In acest moment singurul mod pe care il aveam este water si water1 edit.

Pe scurt ofer un client semi-modat unui player cu versiunea de sa-mp 0.3.dl.

Ce ma facut sa renunt la aceasta mapa?

E simplu. Mici errori in pozitioanarea caselor. Le-am inghesuit fara sa imi dau seama si nu am luat distanta exacta, asa ca vreau ca in viitorul apropriat sa ma apuc de la zero de mapa si a modifica greseala facuta.

Sincer sunt curios daca va ajuta la ceva. (Este in zona Lv aveti nevoie sa stergeti toata harta pentru a o vedea). Si daca va place ideea noua, spuneti-mi si va voi ajuta cu editarea apei din jur aveti nevoie de a modifica mai sus in clientul vostru de SA.

E un mic mod impus de mine pentru playeri dar pentru o experienta noua si inedita.

Nu uitati daca va place lasa-ti un comentariu sa vad si eu daca sunt oameni care chiar le plac genul asta de harti.

MapVirtualWorld1.rar

SPOILER_unknown.png

Posted

Este destul de interesanta ideea, insa o sa pierzi foarte mult timp si il vei pierde de pomana, deoarece nu va fi folosita versiunea 0.3.dl pe serverele mai cunoscute.

• 1 year later...
Posted (edited)

Mapping-ul arata chiar Super, continua tot asa...Mapping-ul e o chestie medie, n-ar fi rau sa te bagi si pe crearea lucrurilor mici in scripting(sisteme)

Edited by Zen TriX
  • 1 year later...