Jump to content

HyunSh1k

Membru
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by HyunSh1k

  1. HyunSh1k

    [Map] Island

    Chiar arata bine. Casa aia fara interior daca ai fi schiba-o cu una cu interior si ai modifica textura sa se incadreze in peisajul facut de tine ar da si mai bine. Sunt un om care nu ii mai plac interior exterior cu Teleport. Si totusi. Like for this.
  2. https://pastebin.com/Y2pqCSgF L-am gasit. Mersi oricum. Am pus link-ul poate mai are nevoie cineva de asa ceva. Subiectul poate fi inchis.
  3. Am gasit pe forum-ul de la sa-mp.com un RemoveIDObject. Forum-ul lor nu mai merge de o luna si nu il mai pot gasi. Ceea ce facea era in felul urmator: Lu-am un ID de la o casa sau al unui obiect, iar el stergea acel id din toata harta de peste tot unde il gasea. Nu vreau sa dau remove la intreaga harta si sa refac harta de la 0. Ma poate ajuta cineva? Sau mai are cineva acel include? Va rog frumos cine ma poate ajuta sa-mi lase mai jos un comentariu.
  4. Aceasta minimapa este facuta de la 0 de mine si avea ca scop schimbarea clientului actual al sa-mp-ului si a face lumea sa vada server-ul mai diferit chiar si cu moduri. In acest moment singurul mod pe care il aveam este water si water1 edit. Pe scurt ofer un client semi-modat unui player cu versiunea de sa-mp 0.3.dl. Ce ma facut sa renunt la aceasta mapa? E simplu. Mici errori in pozitioanarea caselor. Le-am inghesuit fara sa imi dau seama si nu am luat distanta exacta, asa ca vreau ca in viitorul apropriat sa ma apuc de la zero de mapa si a modifica greseala facuta. Sincer sunt curios daca va ajuta la ceva. (Este in zona Lv aveti nevoie sa stergeti toata harta pentru a o vedea). Si daca va place ideea noua, spuneti-mi si va voi ajuta cu editarea apei din jur aveti nevoie de a modifica mai sus in clientul vostru de SA. E un mic mod impus de mine pentru playeri dar pentru o experienta noua si inedita. Nu uitati daca va place lasa-ti un comentariu sa vad si eu daca sunt oameni care chiar le plac genul asta de harti. MapVirtualWorld1.rar
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.